Alleen vandaag: 10x babypoints!
Alleen vandaag: 10x babypoints!
Voor kerst 🎄
EXTRA punten!
00
Uren.
00
Min.
00
Sec.
Nu extra sparen
BABEA® Kinderstoel Up&Down donkergrijs
NIEUW

BABEA® Kinderstoel Up&Down donkergrijs


Prijs
269,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A365398

EAN: 3384349150433

BABEA® Kinderstoel Up&Down donkergrijs
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Groeit mee met het kind, van 6 maanden tot 8 jaar: groeit mee met de leeftijd van het kind, van 6 tot 36 maanden, met name dankzij de afneembare voedingsbak en van 36 maanden tot 8 jaar (max. 50kg), als Junior stoel.
  • Praktisch en gebruiksvriendelijk
  • Ergonomisch: zorgt ervoor dat het kind altijd in een optimale positie bij de ouders kan eten.
  • Stabiel: stabiele en veilige structuur, groot basisoppervlak
  • Comfortabel: geen scherpe randen
  • Maximale veiligheid: 5-punts veiligheidsharnas en stabiele structuur dankzij het grote grondvlak
Afmetingen en gewicht:
  • 57 x 68 x 102 cm

Bij de levering inbegrepen:
  • 1 x kinderstoel

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Beaba

Voor een slimme toekomst

Sinds de oprichting in 1989 begeleidt het Franse merk Beaba ouders op elk moment van de dag met slimme producten die gebruiksvriendelijk zijn en een vrolijk ontwerp hebben. Een van de sterke punten van Beaba is creativiteit. Het onderzoeks-, ontwikkelings- en ingenieursbureau van Beaba hebben hetzelfde hoofddoel: het leven van jonge ouders makkelijker maken. Dit geldt voor elk product en dankzij de eenvoudige en betrouwbare bediening kunnen alle producten probleemloos worden gebruikt, zelfs op stressvolle momenten.

De Babycook - een universele keukenhulp

Met de Babycook 4 in 1 keukenmachine heeft Beaba een betrouwbare machine voor alle ouders ontwikkeld die ondersteunt bij het bereiden van babyvoeding. De kom heeft een inhoud van 1.100 ml en biedt de mogelijkheid om meerdere porties voor te bereiden. De Babycook kan het voedsel in verschillende consistenties mengen, of het nu glad, gepureerd of in stukken is. Terwijl de Babycook het eten bereidt, kun jij je in alle rust tot jouw kind wenden, zonder de Babycook in de gaten te houden. Wanneer het stoomproces is voltooid geeft het apparaat een melding met licht- en geluidssignalen.

Onze bestsellers

BABEA® Kinderstoel Up&Down donkergrijs
BABEA® Kinderstoel Up&Down donkergrijs
269,90 €