Vakantiegeld! Bespaar nu!
Vakantiegeld!
Jouw korting vandaag:
€10, €20, €30 of €50!
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
BABY ART Belly Kit Buikafdruk
Momenteel uitverkocht

BABY ART Belly Kit Buikafdruk

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
27,14 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A010290

BABY ART Belly Kit Buikafdruk
Je eigen Belly Kit buikafdruk uit gips
Met de Baby Art Belly Kit kan je heel eenvoudig en snel een perfecte afdruk van je zwangere buik maken. En als je wilt kan je die nog lekker creatief beschilderen.

Inhoud:
9 gipsrollen
Handschoenen
Belly Gel


Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Baby Art

Baby Art – Bijzondere momenten bewaren

Met de producten van Baby Art waaronder fotolijsten en gipsadruksets bewaar je eenvoudig mooie herinneringen. Unieke prints van je babybuik of de voetjes of handen van je baby is een mooie herinnering en daarnaast ook een leuk cadeau voor bijvoorbeeld grootouders of andere familieleden. Met een schattige gipsafdruk in een lijstje bewaar je voor altijd de jongste herinneringen in het leven. De producten van Baby Art zijn dermatologisch getest en niet schadelijk voor je baby.