Baby Dan Danamic Indicator Hekje wit inclusief 2 verlengstukken

Baby Dan Danamic Indicator Hekje wit inclusief 2 verlengstukken


Adviesprijs
59,99 €
Prijs
58,19 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A191347

Baby Dan Danamic Indicator Hekje wit inclusief 2 verlengstukken
Baby Dan Danamic met drukbevestiging biedt optimale zekerheid tussen deuren, openingen en bij trappen.

Productdetails:
  • De set bestaat uit: 1 deurelement (basishekje) en 2 verlengstukjes
  • Het verlengstuk wordt eenvoudig en snel op het hekje geplaatst
  • Het hekje is door het te keren zowel naar links als ook rechts openend te gebruiken
  • Met één hand laat het zich openen en het beschikt over een sluitmechanisme met dubbele beveiliging. Laat zich altijd in looprichting openen
  • Die montage is in één handomdraai gebeurd - het Danamic hekje wordt doormiddel van een drukmechanisme tussen deuren en muren ingeklemd. Geen boren of vastschroeven noodzakelijk

Het deurhekje is geschikt voor een breedte tussen de 73 - 93,5 cm. De precieze, individuele breedte wordt door middel van de schroeven ingesteld. Een geïntegreerde indicator laat zien wanneer het hekje correct gemonteerd is. Kan als afsluit-hekje bij deuren of trappen worden gebruikt.
Geproduceerd in Denemarken.
Bijzondere highlight: Met een apart verkrijgbaar Extend-A-Gate verlengstuk van Baby Dan (gepatenteerd), laat zich het hekje individueel aan breedtes tot wel 100 cm aanpassen. Indien er 2 of meer verlengstukken worden gebruikt, moet het hekje met muuraansluitingen worden gemonteerd
Hoogte als gemonteerd: 73 cm. Hekje van metaal. Kleur: Wit. Geschikt voor kinderen tot 24 maanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Baby Dan

Baby Dan – Kwaliteit en veiligheid

Het Deense merk Baby Dan staat bekend om de kwalitatieve producten, hoge veiligheid en daarnaast liefde voor het milieu. Op het gebied van veiligheid heeft Baby Dan met verschillende producten internationale prijzen en onderscheidingen voor een design en innovatie gewonnen. Baby Dan werd in 1947 opgericht door de familie Andersen. Baby Dan heeft een uitgebreid assortiment van kinderveiligheidproducten waaronder hoogwaardige deur- en traphekjes.

De roeping van Baby Dan

Toen in 1968 het eerste traphekje van Baby Dan werd ontwikkeld, was dat het begin van een lange roeping van Baby Dan om er voor te kunnen zorgen dat kindjes veilig kunnen wonen en spelen. Vanaf dat moment was het de roeping van Baby Dan om bij te dragen aan een veilige leefomgeving voor vele families wereldwijd. Dankzij de producten van Baby Dan kunnen zowel de ouders als ook de kindjes zich thuis veilig voelen. Baby Dan heeft een ISO-certificering, die zich constant focust op minimalisering van ongelukken, energieverbruik en telkens de milieubelasting probeert te verminderen. Om dit te kunnen waarborgen evalueren ze regelmatig alle producten, materialen en processen. Baby Dan is lid van de Global Safety Cooperation en heeft een vaste plek in het Europeese commitee die verantwoordelijk is voor het vastleggen van de veiligheidstandaard. De producten van dit Deense bedrijf voldoen regelmatig niet alleen aan de Europese Veiligheidsnormen, in vele gevallen overtreffen vele producten deze veiligheidsnormen. Dit betekent voor Baby Dan dat ze streng en realistich testen, om kinderen zoveel mogelijk voor eventuele gevaren te beschermen. Bovendien wordt hier rekening gehouden met dagelijks gebruik en slijtagesporen door families met kleine kinderen.

Van traphekjes, veiligheidsproducten tot aan meubels en textiel voor thuis

Het aktuele productassortiment bevat onder andere: kinderwagens, kinderstoelen, autostoelen en diverse accessoires als zonneschermen, luiertassen, voetenzakken en buggyboards. Naast de normale kinderwagens heeft ABC Design ook nog ruime keuze uit duo en tweelingwagens. Zo is er voor elke (aanstaande) ouder ruime keuze uit het assortiment van ABC Design. De kinderwagens en autostoelen zijn verkrijgbaar in trendy designs. Bovendien heeft elke nieuwe collectie van ABC Design een ‘Limited Edition’, de designs hiervan zijn extra bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan lederhandgrepen of een zilverkleurig frame. De ABC Design Zoom duowagen heeft al enkele prijzen gewonnen. Ontdek al onze ABC Design producten hier.

Onze bestsellers

Baby Dan Danamic Indicator Hekje wit inclusief 2 verlengstukken
Adviesprijs 59,99 €
58,19 €
Top merken