baby einstein™ Gitaar en Piano Flip & Riff Keytar

baby einstein™ Gitaar en Piano Flip & Riff Keytar


Prijs
31,51 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A274378

EAN: 74451103368

baby einstein™ Gitaar en Piano Flip & Riff Keytar
Deze tekst is automatisch vertaald.
Pianovirtuoos overdag, gitaarsolist 's avonds - het Flip & Riff Keytar van Flip & Riff - door Baby Einstein is het enige muziekinstrument dat je Baby nodig hebt voor zijn show.

Het 2-in-1 speeltje voor peuters laat je kleine muzikantje aan één kant pianomelodieën spelen en het instrument vervolgens uitklappen tot een gitaar. Met een eenvoudige aanval kan de jamsessie beginnen met verschillende elektrische of akoestische geluiden. Met meer dan 30 melodieën en 6 verschillende instrumentgeluiden kan je kleintje Rockstar een show opzetten die je nooit meer zult vergeten. Spelen met muzikaal speelgoed brengt uw Baby nieuwe ritmische patronen en geluiden dichterbij en legt tegelijkertijd de basis voor een levenslange liefde voor muziek. Kijk hoe het de nieuwe ritmes en liedjes ontdekt en op de kleurrijke toetsen drukt. Met deze Magic Touch technologie zijn er geen knoppen nodig om op magische wijze geluiden uit de piano te ontlokken! Met de Flip & Riff Keytar™ muziekstuk speelgoed aan zijn zijde, is de carrière van uw muzikant Baby nog maar net begonnen.

Details:
  • Inhoud: Muziekspeelgoed
  • afmetingen: 17 x 24 x 24 x 5,5 cm
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

baby einstein™ Gitaar en Piano Flip & Riff Keytar
baby einstein™ Gitaar en Piano Flip & Riff Keytar
31,51 €