10% X-MAS korting! ►
10% X-MAS korting! ►
Jouw kortingscode:
10KT6145
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
BABY MONSTERS Reiswieg Main voor Easy Twin 3.0S Black

BABY MONSTERS Reiswieg Main voor Easy Twin 3.0S Black

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering binnen NL!
 • Nog 2 beschikbaar!
120,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A254965

BABY MONSTERS Reiswieg Main voor Easy Twin 3.0S Black
De kinderwagen kan worden gebruikt met de EASY TWIN 3.0S reiswiegen MAIN en SIDE vanaf de geboorte. Op de kinderwagen zijn de posities voor de reiswiegen gemarkeerd.

De EASY TWIN 3.0S biedt ouders twee gebruiksvarianten:
 • Duowagen: Ouders kunnen een kindje dat al rechtop kan zitten + tegelijkertijd een baby vanaf de geboorte liggend transporteren.
  Gebruik met één reiswieg: Ouders hebben de reiswieg MAIN nodig (bij gebruik van de wagen met één reiswieg moet de reiswieg MAIN worden gebruikt + deze mag alleen op de aangegeven Main-positie worden aangewend.

 • Tweelingwagen:Ouders kunnen twee kindjes vanaf de geboorte tot de leeftijd dat ze kunnen zitten transporteren.
  Gebruik met twee reiswiegen: Ouders hebben de reiswieg MAIN + reiswieg SIDE nodig (de posities voor de reiswiegen zijn op de kinderwagen gemarkeerd)

Met de apart verkrijgbare reiswiegen MAIN en SIDE kunnen gecombineerd twee baby's worden vervoerd. Met alleen de reiswieg MAIN plus een zitje kan een baby en een kindje dat al rechtop kan zitten worden getransporteerd. Baby's zulle zich geborgen voelen in de reiswiegen met hun zachte matrasjes. De vouwbare kap en de handige voetafdekking met windbescherming beschermen de baby bovendien tegen fel zonlicht, sterke wind en andere weersomstandigheden.
Let op: De reiswieg MAIN kan alleen op de duowagen gebruikt worden. De reiswieg SIDE kan alleen in combinatie met de reiswieg MAIN gebruikt worden.
Deze reiswiegen zijn uitsluitend te gebruiken voor kinderen vanaf de geboorte die nog niet zelfstandig rechtop kunnen zitten, zijwaarts omrollen en zich nog niet zelf op knieën en handen kunnen steunen. Het maximale gewicht in liggende positie bedraagt 9 kg.

Details:
 • Afmetingen: 26,5 x 81 x 32,5 cm
 • Inclusief regenhoes
 • De voetafdekking is niet bij de levering inbegrepen. Deze is in verschillende kleuren apart verkrijgbaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

BABY MONSTERS Reiswieg Main voor Easy Twin 3.0S Black
120,00 €