BABY MONSTERS Reiswieg voor Globe Black

BABY MONSTERS Reiswieg voor Globe Black


Adviesprijs
120,00 €
Prijs
113,98 €
Gratis levering
Bespaar nu
6,02 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A254981

BABY MONSTERS Reiswieg voor Globe Black
Met de ruime reiswieg herbergt de Globe ook de allerkleinsten vanaf de geboorte. Een zacht matrasje en binnenvoering evenals de beschermende beenafdekking zorgen voor een comfortabel gevoel. De vouwbare kap plus het extra verlengstuk bieden perfecte bescherming tegen wind en weer, voornamelijk ook tegen fel zonlicht.

Productdetails:
  • Gewicht reiswieg: 3 kg
  • Maximaal draaggewicht: 9 kg
  • Afmetingen: 83 x 38 x 22 cm
  • De voetafdekking is niet bij de levering inbegrepen. Deze is in verschillende kleuren apart verkrijgbaar.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

BABY MONSTERS Reiswieg voor Globe Black
Adviesprijs 120,00 €
113,98 €
Top merken