€9,99 Vaderdagkorting!
€9,99 Vaderdagkorting!
Jouw kortingscode:
DAD8399
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
BABYBJÖRN Kinderbord, Kinderlepel en vorkl, 2 Sets Pink/Lila

BABYBJÖRN Kinderbord, Kinderlepel en vorkl, 2 Sets Pink/Lila

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 9 beschikbaar!
  • BABYBJÖRN Kinderbord, Kinderlepel en vork, 2 Sets Oranje/Turquoise

29,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A153804

BABYBJÖRN Kinderbord, Kinderlepel en vorkl, 2 Sets Pink/Lila
Een vorm, die het leven eenvoudiger maakt

Door de klaverbladvorm, kan je kindje het eten makkelijker op het bestek krijgen. Lepel en vork zijn aan de vorm van het bord aangepast en kunnen zowel met de linker als de rechter hand gebruikt worden. Een verhoging aan het einde van de vork en lepel, helpt je kindje het eten in zijn mond te krijgen.

Details:
• Vorm van het bord maakt het makkelijker om het eten op het bestek te krijgen
• Gemakkelijk te grijpen bestek met korte schacht
• Het bord staat stevig op tafel
• Geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden
• BPA-vrije kunststof

Accessoires

Prijs
15,39 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Babybjörn

BabyBjörn - blije baby's, blije ouders

BabyBjörn is een Zweedse familiebedrijf dat in 1961 werd opgericht door Björn Jakobson. Het bedrijfsconcept van toen is nog altijd hetzelfde: het vereenvoudigen van het dagelijks leven voor gezinnen met kleine kinderen door het ontwikkelen van veilige en innovatieve producten van de hoogste kwaliteit voor kinderen tot drie jaar. BabyBjörn is verkrijgbaar in meer dan 50 landen. Het assortiment bestaat uit: draagzakken, wipstoeltjes, reisbedjes, wiegjes, potjes, kinderstoelen en keukenproducten. Met als visie producten die heel goed werken en lang meegaan. Veiligheid, kwaliteit en stijl zijn kernwaarden, aan ieder product wordt veel zorg en aandacht besteed. Ontdek onze BabyBjörn producten hier!


BABYBJÖRN Kinderbord, Kinderlepel en vorkl, 2 Sets Pink/Lila
29,90 €