BABYBJÖRN Toilettrainer Rood/wit (58024)

BABYBJÖRN Toilettrainer Rood/wit (58024)

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • BABYBJÖRN Toiletverkeiner Wit/turquoise, vanaf 24 maanden
  • BABYBJÖRN Toiletverkeiner Wit/grijs, vanaf 24 maanden
  • BABYBJÖRN Wc-Trainers  wit/zwart (58028)

34,70 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A050593

BABYBJÖRN Toilettrainer Rood/wit (58024)
BABYBJÖRN Toilettrainer

Aan jouw toilet aan te passen
Iets nieuws leren kost soms wat tijd. Met de BABYBJÖRN Toilettrainer wordt het voor je kindje eenvoudiger, zelfstandig op het toilet te gaan. Door zijn zachte vorm is de toilettrainer erg comfortabel voor je kindje, hij heeft geen scherpe kanten en zorgt daarbij voor een correcte zithouding. Als je de toilettrainer voor het eerst gebruikt, kan je hem eenvoudig aan jouw toilet aanpassen. Daarna kan je kindje de toilettrainer zelf op de toilet plaatsen en er weer vanaf halen. De BABYBJÖRN Toilettrainer is eenvoudig te reinigen en het spatscherm binnenin zorgt ervoor dat er niks mis gaat. Wanneer hij niet gebruikt wordt, laat de toilettrainer zich gemakkelijk aan de handgreep ophangen.

Veilig op de toilet.
Door het ergonomische design zit het Kind veilig, correct en comfortabel.
Eenvoudig voor je kind
Wanneer je kindje naar de toilet moet, kan hij de toilettrainer zelf op de toilet plaatsen en er weer vanaf halen.
Flexibele toepassing
De BABYBJÖRN Toilettrainer kan eenvoudig worden ingesteld en is op de meeste wc-brillen veilig.

Je kindje zit veilig vanaf een leeftijd van twee jaar.

De BABYBJÖRN Toilettrainer is gemaakt van polypropyleen (PP).
Het product is PVC-vrij en bevat geen BPA, ftalaten, cadmium, lood, broom of chloor. De kunststof is recyclebaar.

• Gewicht: 400 g
• Afmetingen: 29 x 9 x 36 cm

Accessoires

Prijs
22,39 €
Prijs
18,95 €
Prijs
23,50 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Babybjörn

BabyBjörn - blije baby's, blije ouders

BabyBjörn is een Zweedse familiebedrijf dat in 1961 werd opgericht door Björn Jakobson. Het bedrijfsconcept van toen is nog altijd hetzelfde: het vereenvoudigen van het dagelijks leven voor gezinnen met kleine kinderen door het ontwikkelen van veilige en innovatieve producten van de hoogste kwaliteit voor kinderen tot drie jaar. BabyBjörn is verkrijgbaar in meer dan 50 landen. Het assortiment bestaat uit: draagzakken, wipstoeltjes, reisbedjes, wiegjes, potjes, kinderstoelen en keukenproducten. Met als visie producten die heel goed werken en lang meegaan. Veiligheid, kwaliteit en stijl zijn kernwaarden, aan ieder product wordt veel zorg en aandacht besteed. Ontdek onze BabyBjörn producten hier!


BABYBJÖRN Toilettrainer Rood/wit (58024)
34,70 €