BABYBJÖRN Veilig Opstapje Grijs

BABYBJÖRN Veilig Opstapje Grijs

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • BABYBJÖRN Veilig Opstapje Roze (61155)
  • BABYBJÖRN Trapje groen / wit vanaf 12. maanden
  • BABYBJÖRN Veilig Opstapje sneeuwwit(61121)
  • BABYBJÖRN Opstapje lila / wit vanaf maand 12

19,99 €
19,43 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A038428

BABYBJÖRN Veilig Opstapje Grijs
BABYBJÖRN Veilig Opstapje

Een veilige klim omhoog

Met BABYBJÖRN Veilig Opstapje is het voor je kind eenvoudig om zelf bij de toiletzitting of de wastafel te komen. De antislip rubberen mat op de bovenkant zorgt ervoor dat je kind veilig staat, ook met natte voeten. De brede rubberen lijsten onderaan laten de kruk stevig op de vloer staan, ook als het kindje zich veel beweegt. De kruk past bij de BABYBJÖRN Toilet Trainer en alle BABYBJÖRN potten.
Zoals al onze plastic producten is het krukje gemaakt van recyclebaar plastic (polypropeen PP). Het is PVC-vrij en bevat geen BPA, ftalaten, cadmium, lood, broom of chloor.

Gewicht: 550 g
Afmetingen: 31,5 x 24 x 15,5 cm
Kleur: grijs/wit

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Babybjörn

BabyBjörn - blije baby's, blije ouders

BabyBjörn is een Zweedse familiebedrijf dat in 1961 werd opgericht door Björn Jakobson. Het bedrijfsconcept van toen is nog altijd hetzelfde: het vereenvoudigen van het dagelijks leven voor gezinnen met kleine kinderen door het ontwikkelen van veilige en innovatieve producten van de hoogste kwaliteit voor kinderen tot drie jaar. BabyBjörn is verkrijgbaar in meer dan 50 landen. Het assortiment bestaat uit: draagzakken, wipstoeltjes, reisbedjes, wiegjes, potjes, kinderstoelen en keukenproducten. Met als visie producten die heel goed werken en lang meegaan. Veiligheid, kwaliteit en stijl zijn kernwaarden, aan ieder product wordt veel zorg en aandacht besteed. Ontdek onze BabyBjörn producten hier!


BABYBJÖRN Veilig Opstapje Grijs
19,99 €
19,43 €