babymoov  Nutribaby glazen keukenmachine
NIEUW
199,90 €
Prijs
199,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A326278

EAN: 3661276171039

babymoov Nutribaby glazen keukenmachine
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Nutribaby (+) is meer dan alleen een keukenmachine.

Het is uw hulpje bij het bereiden van maaltijden voor uw hele gezin! U kunt het al voor de geboorte gebruiken om uw kind vanaf het begin van gezonde voeding te voorzien. De Nutribaby (+) is zeer gemakkelijk te gebruiken: Je programmeert en het doet alles voor je! De Nutribaby biedt 5 functies in 1!

Product details:
  • De stoomoven zorgt voor gezonde, evenwichtige maaltijden
  • De blender voor het bereiden van soepen, purees en compotes,
  • De verwarmingsfunctie verwarmt tot 3 flessen en potten
  • De sterilisator steriliseert tot 3 flessen en toebehoren
  • De ontdooifunctie verwarmt eerder bereide maaltijden
  • Het apparaat biedt ook de grootste capaciteit op de markt, namelijk 1.500 ml in het kookreservoir en 600 ml in het mengreservoir.
  • Materiaal: Tritan / polypropyleen
  • Afmetingen: 36 x 20 x 26 cm
Dit betekent dat de Nutribaby (+) ook later nog kan worden gebruikt voor het bereiden van voedsel voor kinderen en ook volwassenen (inzetstukken om bijvoorbeeld eieren te koken). De kookcyclus is getimed en niet gebaseerd op de hoeveelheid water. Met de stoomkookinzetten kunnen ingrediënten afzonderlijk worden gekookt, net lang genoeg om smaak en voedingsstoffen te behouden.

Met de bijbehorende verwijderbare platen kunt u de kookcapaciteit aanpassen aan uw behoeften. Het praktische en intuïtieve LCD-scherm maakt het gemakkelijk om de verschillende functies te gebruiken, geeft de resterende kooktijd weer en kan ook de laatste kooktijd opslaan. Hier komt één knop overeen met één functie. De blender werkt door in het bovenste deel van de container te drukken en kan ook onafhankelijk van de stomer worden gebruikt. Het is ook mogelijk tegelijkertijd te stomen en te mengen.

Het "soft grip" oppervlak zorgt voor een goede houvast. De automatische uitschakeling wordt aangekondigd door een akoestisch en visueel alarm. De twee deelbare eenheden maken het ook gemakkelijker om dingen in de keuken te organiseren. U kunt de Design ook aanpassen aan uw keuken dankzij de verwijderbare behuizing.

Babymoov stelt ook gratis een app "Babymahlzeiten-Rezepte" en een blog "Babymahlzeiten-Rezepte.de" ter beschikking, die u heerlijke ideeën geven voor babymaaltijden volgens leeftijd.

Een levenslange garantie geldt voor alle Babymoov producten. Aan deze garantie zijn voorwaarden verbonden. Om de verlengde garantie te activeren, moet u zich registreren op de website www.service-. babymoov .com website.

Opmerking: Het artikel heeft een type F-stekker

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Babymoov

Babymoov - Geniet van prachtige momenten zonder zorgen

Babymoov zorgt al meer dan 20 jaar voor aanstaande en kersverse ouders! Bent je in blije verwachting? Of ben je sinds kort ouder geworden? Van harte gefeliciteerd! Een mooi avontuur vol emoties gaat beginnen. Of je nu goed georganiseerd, instinctief, erg bezorgd bent of juist helemaal niet... Blijf jezelf: Babymoov is er om je bij dit nieuwe avontuur te begeleiden. De missie van Babymoov? Jou helpen om alle uitdagen die jij tegen gaat komen iets makkelijker te maken. Het geheim van Babymoov? Alle producten zijn speciaal ontwikkeld voor en geïnspireerd op ouders en kinderen.

Optimaal comfort van baby's

Zal ik mijn baby wel horen als hij of zij slaapt? Wat is een goed slaapritueel? En vanaf welke leeftijd slapen ze ‘s nachts goed door? Dit zijn enkele vragen die vele ouders zich stellen? Maar ontspan je, het gaat allemaal lukken! Vertrouw op jezelf, observeer en leer de behoeften en wensen van je kindje kennen. Bouw langzaamaan een slaapritueel op en je zult merken dat dit een moment wordt waar iedereen naar uitkijkt! En bovendien bent u niet alleen. Babymoov combineert 20 jaar deskundigheid en een samenwerking met een community van ouders om de beste producten te ontwikkelen. Zo kun jij even tot rust komen, terwijl je jouw baby nauwlettend in de gaten kunt houden. Audio of video babyfoon, laag vermogen, ver bereik, grote autonomie, touchscreen… kies de oplossing die bij jou past om goed op jouw kleintje te kunnen letten...

En, slaapt jullie baby ‘s nachts al door? Dat is ongetwijfeld de vraag die jonge ouders het vaakst horen. Geen paniek, iedere baby heeft zijn eigen ritme. Een advies? Neem de tijd jouw kleintje te observeren en te leren kennen en vertrouw vooral op jezelf! Je zult de oplossingen en jouw eigen rituelen vinden om dit te bereiken. Maar of jouw baby nu vanaf dag 6 of pas na 6 maanden doorslaapt, zijn nachtrust kan gemakkelijk verstoord worden door allerlei pijntjes: buikkrampjes, oprispingen, verstopt neusje... Is je dat al eens overkomen? Ontspan maar, het Cosy assortiment van Babymoov is er om jou te helpen! De op een goede nachtrust gerichte Cosy producten helpen je de meest voorkomende pijntjes waar jouw baby last van kan hebben te verlichten. Bij het ontwerp van de wieg- en slaapkussens is er gelet op het lichaam van een baby, advies van experts (kinderartsen, osteopaten...), de keuze van de materialen en een eenvoudig onderhoud.

Alles voor onderweg

Ga je een weekend weg, zit je graag een terrasje of maak je liever een uitstapje in de bergen? Wees gerust, dit alles is prima te combineren met het ouderschap! Blijf jezelf, gelukkige ouders hebben vrolijke kinderen! Handbagage en last minute reizen zijn dan misschien wel geen optie meer, maar met een minimum aan organisatie en de handige producten van Babymoov kun je overal naar toe met jouw baby! Een dagje naar het park, een weekend bij opa en oma of een uitstapje naar vrienden, je hoeft niets op te geven, want er is altijd een oplossing: lichtgewicht logeerbedjes, speeltenten met UV-bescherming, luiertassen in klein, middelgroot of groot formaat en nog veel meer.

Onze bestsellers

babymoov  Nutribaby glazen keukenmachine
babymoov Nutribaby glazen keukenmachine
199,90 €
199,00 €