BABYZEN Autostoel iZi Go Modular by BeSafe zwart

BABYZEN Autostoel iZi Go Modular by BeSafe zwart


  • BABYZEN Autostoel iZi Go Modular by BeSafe grijs

Prijs
289,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A213814

BABYZEN Autostoel iZi Go Modular by BeSafe zwart
BABYZEN iZi Go Modular™ by BeSafe® is met het doel ontwikkeld, voor jouw baby een comfortabel, klein nestje te bieden - en dat met bijzondere focus op de veiligheid, comfort en hanteerbaarheid. Door de combinatie van Frans BABYZEN design met skandinavische BeSafe® veiligheid is deze autostoel de stijlvolle, ideale oplossing voor het makkelijk en veilig transporteren van jouw baby. Of je nou met de auto rijdt, een taxi neemt of je laat meenemen door een vriend: de vraag, hoe de kinderstoel na de rit opgeborgen moet worden, hoort tot de verleden tijd. Zet de autostoel in 2 kliks op jouw YOYO+ kinderwagen en je kunt lekker wandelen. Terwijl jouw baby rustig en ontspannen slaapt, kan jij je vrij bewegen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Onze bestsellers

BABYZEN Autostoel iZi Go Modular by BeSafe zwart
289,95 €
Top merken