10% op welke categorie ❓
10% op welke categorie ❓
Code kopiëren:
KWSGNL1505
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu ontdekken
badabulle Kinderwagen-Organizer Easy Travel
-15%
Adviesprijs
29,90 €
Prijs
25,54 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
4,36 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A254341

EAN: 3661276160583

badabulle Kinderwagen-Organizer Easy Travel
De must-have voor dagelijkse wandelingen met kinderen: de Easy Travel kinderwagen organizer van Badabulle!

Je wilt je grote luiertas niet meer meenemen op korte wandelingen en de gebruikelijke organizers van kinderwagens bieden niet genoeg ruimte voor de essentiële babyspullen? Dan is de Easy Travel kinderwagen-organizer perfect voor jou! Het biedt ruimte voor alle belangrijke spullen voor je baby en het rommelen in je luiertas behoort tot het verleden! Het luierkussen is aan de voorkant van de tas bevestigd en is daarom altijd bij de hand voor het verschonen van luiers. Met de dubbele rits kan de tas met één hand worden geopend. Dankzij de grote opening heb je altijd een goed overzicht over de inhoud. De organizer heeft een ruim buitenvak met rits en veel binnenvakken. De Easy Travel Organizer wordt eenvoudig met drukknopen bevestigd en is geschikt voor alle soorten kinderwagens. Indien gewenst kun je de Easy Travel ook als schoudertas dragen. Compact, handig, stijlvol. De Easy Travel kinderwagen organizer is de ideale luiertas voor korte reizen.

Productdetails:
  • 2-in-1: kleine luiertas & kinderwagen organizer
  • Compact: optimale grootte voor alle essentiële babyspullen
  • Perfect formaat voor korte reizen
  • Handig: Talrijke buiten- en binnenzakken
  • Afneembaar zakje met luierkussen Handig en eenvoudig schoon te maken.
  • Kan aan de wandelwagen worden bevestigd of als schoudertas worden gedragen
  • materiaal: Polyester, EVA
  • Afmetingen: 30 x 35 x 7 cm

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

BADABULLE

De verzorging van jouw baby wordt kinderspel met Badabulle!​

Badabulle weet dat de komst van 1 (2, 3 of 4...) baby(‘s) het leven op z’n kop zet. Al 10 jaar maakt Badabulle producten die jouw dagelijks leven heel wat eenvoudiger maken!​ Daarvoor legt Badabulle zijn oor te luisteren bij gezinnen. Badabulle creëert de collecties van morgen samen met jou, de ouders, tijdens workshops! Dankzij deze samenwerking zijn de producten van Badabulle bijzonder handig, super ingenieus en 100% kleurrijk. ​ Uit de geheimen, zorgen en informatie die ouders met ons gedeeld hebben, blijkt dat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staat bij babyproducten. Of het nu de maaltijden zijn, het in bad gaan, of juist comfort en veiligheid betreft, alle producten van Badabulle hebben levenslange garantie. Badabulle heeft pit en durft te experimenteren met bonte kleuren. ​De belofte van Badabulle: wij willen jouw leven plezierig maken met betrouwbare en betaalbare producten!​

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: badabulle Kinderwagen-Organizer Easy Travel
4
1 Klantbeoordeling
 
5 Sterren
| 0
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

badabulle Kinderwagen-Organizer Easy Travel
badabulle Kinderwagen-Organizer Easy Travel
Adviesprijs 29,90 €
25,54 €