Baier Autostoel Adefix SPi Safari blauw/oranje

Baier Autostoel Adefix SPi Safari blauw/oranje


Variant:
 • Baier Autostoel Adefix SPi Safari blauw/oranje
 • Baier Autostoel Adefix SPi Sporty grijs
 • Baier Autostoel Adefix SPi Family blauw/rood
 • Baier Autostoel Adefix SPi geruit grijs/rood

Adviesprijs
198,00 €
Prijs
127,22 €
Gratis levering
Bespaar nu
70,78 €-36%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A259279

EAN: 4260492030374

Baier Autostoel Adefix SPi Safari blauw/oranje
Met Isofix-geleiders en volledig geïntegreerde bescherming tegen zijdelingse botsingen
Voor groep 2 / groep 3 van 4 - 12 jaar, ca. 15-36 kg

Maximale veiligheid voor kinderen met de Baier Adefix SPi
Onze Baier Adefix SPi kinderzitje met volledig geïntegreerde zijdelingse bescherming tegen botsingen in een compact formaat. Bij het nieuwste model Adefix SPi is de zijbescherming altijd inbegrepen. Het geïntegreerde speciale schuim in deze autostoel is al direct in de rugleuning verwerkt. Deze nieuwe stoelconstructie zorgt ervoor dat bij een zijdelingse botsing gerichte energie wordt opgenomen door de zitschaal en het interieur. De zacht gevoerde zijsteunen beschermen je kind optimaal en bieden maximale veiligheid bij een ongeval. De geïntegreerde zijkussens zijn mooi in de autostoel verwerkt. Je profiteert van 30% hogere bescherming met een relatief kleine zitbreedte. In directe vergelijking met ons Adefix SP-model kunnen we de zijkussen met zijn hoge beschermingsfunctie nog plaatsbesparender maken. Mocht je desondanks de zijkussens variabel willen kunnen bevestigen en verwijderen, dan raden wij je ook aan om naar het zustermodel Adefix SP te kijken - vooral interessant voor iedereen die af en toe drie autostoeltjes op de achterbank wil hebben.

Een autostoel die meer biedt:
De allernieuwste veiligheidstechniek - stabiel en van hoge kwaliteit door kwaliteitswerk in Baden-Württemberg. Het Baier Adefix autostoeltje heeft een fijn verstelbare hoofdsteun, zodat jouw kind altijd veilig en comfortabel kan zitten. Door onze geselecteerde materialen en de aanpasbare vorm voelt je kind zich altijd beschermd en comfortabel. Naast de bescherming werkt de bekleding onder de stof als een airconditioningsysteem: verwarmend in de winter en koelend in de zomer. Met een nettogewicht van slechts 7,1 kg is de Adefix autostoel ook zeer licht, heeft geen randen of hoeken en is verkrijgbaar in een sensationeel design.

Meer veiligheid met de Baier Adefix autostoel
De allernieuwste veiligheidstechniek - stabiel en van hoge kwaliteit door kwaliteitswerk in Baden-Württemberg. Het Baier Adefix autostoeltje heeft een fijn verstelbare hoofdsteun, zodat jouw kind altijd veilig en comfortabel kan zitten. Door onze geselecteerde materialen en de aanpasbare vorm voelt je kind zich altijd beschermd en comfortabel. Naast de bescherming werkt de bekleding onder de stof als een airconditioningsysteem: verwarmend in de winter en koelend in de zomer. Met een nettogewicht van slechts 7,1 kg is de Adefix SPi autostoel ook zeer licht, heeft geen randen of hoeken en is verkrijgbaar in een sensationeel design.

Om jou en je kind meer veiligheid te garanderen, is de Baier Adefix autostoel voorzien van een brede open heupgordelgordelgeleider. Dit zorgt voor een optimaal verloop van de heupgordel en voorkomt grote afstanden tussen riem en kind. Deze functie houdt de heupgordel in de juiste positie en voorkomt een hoge versnelling van het bekken naar voren. De bovenste gordelgeleiders zijn altijd in staat om de schouderriem in de juiste en optimale positie te houden dankzij zelfsluitende kleppen. De terugvering in de hendel maakt de schouderriem eenvoudig en intuïtief te installeren. De Baier Adefix SPi autostoel is uitgerust met Isofix-bevestigingen. Veiligheid op het hoogste internationale niveau! Omdat de Isofix-geleiders de veiligste, lichtste en toch zeer snel te installeren mogelijkheid biedt om een autostoel correct en veilig te monteren. De autostoel is zo verankerd en rechtstreeks verbonden met het voertuig. De Isofix-beugels voorkomen een verkeerde installatie van de stoel in het voertuig en garanderen zo maximale veiligheid door minimale fouten. De zeer eenvoudig verstelbare hoofdsteun zorgt altijd voor de juiste loop van de riem en voorkomt dat het kind bij een ongeval wordt geklemd. Het gehele ontwerp van de Baier autostoel Adefix is zo ontworpen dat de stoel door zijn eigen vervorming automatisch de kracht van een botsing absorbeert en het van je kind weghoudt.

Meer comfort
Naast veiligheid biedt de Baier Adefix SPi autostoel een hoge mate van comfort voor je kinderen: De zeer ergonomische zitvorm en de bovengemiddelde, goed gevoerde bekleding zorgen voor een comfortabele rijbeleving, waaraan wij tijdens de ontwikkeling veel belang hebben gehecht. Wij gebruiken alleen de beste materialen voor de hoezen - die regionaal en uit hernieuwbare grondstoffen worden verkregen. TENCEL® vezels zorgen voor een ademend en vochtabsorberend autostoeltje. Zo voelt je kind zich zowel in de zomer als in de winter op zijn gemak. De zijsteunen van de hoofdsteun zijn zo ontworpen dat je kind zijn of haar hoofd comfortabel tegen de zijkant kan leunen tijdens het slapen. Tegelijkertijd wordt vallen van het hoofd voorkomen.

Grotere milieuvriendelijkheid
Bijna alle elementen van de Baier Adefix autostoel komen uit de regio Baden-Württemberg. Er wordt niet alleen op gelet om de CO2-uitstoot te verminderen door korte transportroutes, maar ook om jou een milieuvriendelijk en regionaal product aan te kunnen bieden.

Technische details:
 • Met isofix
 • 73 tot 150 cm
 • Gewicht: 7,1 kg
 • Maximale hoogte: 73 cm
 • Breedte en diepte: 52 - 40 cm
 • Met volledig geïntegreerde zijkussens
 • De hoofdsteun is verstelbaar in verschillende hoogtes
 • Comfort door zijn veranderingsvermogen.
Deze stoel is ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in Duitsland. Alle materialen zijn afkomstig van hernieuwbare grondstoffen uit Duitsland

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Onze bestsellers

Baier Autostoel Adefix SPi Safari blauw/oranje
Adviesprijs 198,00 €
127,22 €