BEBE JOU Potty Trainer Silver Stars

BEBE JOU Potty Trainer Silver Stars

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
 • Nog 2 beschikbaar!
 • bébé-jou® Potje Trainer: Luxe Design Hello Little One in wit
 • bébé-jou® Potje Trainer: Luxe Design Bo en Bing in mint
 • bébé-jou® Potje Trainer: Luxe Design Confetti Party in Florida Mint
 • bébé-jou® Potje Trainer de luxe Design: Wally Whale in blauw

Adviesprijs¹ 19,95 €
18,45 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A099654

BEBE JOU Potty Trainer Silver Stars
van bébé-jou combineert stijl en functionaliteit. Het is een uniek ergonomisch stoel/zitpotje dat met je meegroeit! Door het onderstel te draaien heb je een variabele hoogte: dit geeft kinderen vanaf anderhalf tot 4 jaar oud voldoende beenruimte voor een comfortabele zit.

In tegenstelling tot andere stoelpo's heeft de Potty trainer een compacte maatvoering. En is tevens makkelijk te plaatsen in ieder toilet, badkamer of elders. et praktische inzetbakje maakt reinigen eenvoudig en is voorzien van een spatschot. Het onderstel is voorzien van een solide antisliprand. Een mooie start zonder luiers.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Bebe Jou

Bébé Jou - verzorgingsproducten voor een zacht babyhuidje

Bébé Jou biedt een ruime keuze uit mooie en trendy verzorgingsproducten. Om samen van de mooie tijd te kunnen genieten, worden de proudcten van Bebe Jou ontwikkeld met oog voor kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en comfort voor kindjes en ouders. Van het dagelijkse badje tot aan zindelijkheidstraining, met de producten van Bébé Jou genieten jullie samen nog meer. Ontdek al onze Bébé Jou hier!


BEBE JOU Potty Trainer Silver Stars
Adviesprijs¹ 19,95 €
18,45 €