BERG Pedal Go-Kart Berg Buzzy RedSpecial model - Limited

BERG Pedal Go-Kart Berg Buzzy RedSpecial model - LimitedAdviesprijs
119,00 €
Prijs
113,05 €
Gratis levering
Bespaar nu
5,95 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A291225

EAN: 8715839075243

BERG Pedal Go-Kart Berg Buzzy RedSpecial model - Limited
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zie je je kind al door de buurt racen op de BERG Buzzy Red? Deze coole BERG Buzzy Red is veel stabieler dan een driewieler. Zelfs in de scherpste bochten blijven je voeten stevig op de Pedal en. Vooruit, achteruit, in een paar seconden tot stilstand komen - geen probleem voor deze BERG Buzzy! De Pedal e's zijn altijd binnen handbereik en met zijn vier wielen is de Pedal -go-kart bijzonder stabiel.

Gemakkelijk te rijden, gemakkelijk te beheersen
De BERG Buzzy Volt heeft een vaste verbinding tussen de vooras Pedal en de achteras. Dit betekent dat de beweging van de benen direct wordt omgezet in de beweging van de achterwielen. Dit maakt de BERG Buzzy extreem makkelijk te rijden! Zowel vooruit als achteruit.

Bovendien zijn zowel de voor- als de achteras voorzien van kogellagers. Dit betekent dat zowel de Pedal voor- als de achteras zeer soepel lopen. Kortom, de mooiste speeltoestellen voor kinderen van 2 tot 5 jaar!

Nooit meer een lekke band
De BERG Buzzy heeft vier fluisterstille massieve EVA-banden van hightechschuim. Voor de BERG Buzzy is dit een ideaal alternatief voor conventionele rubberen banden met binnenband en omhulsel. Dankzij zijn samenstelling is de EVA-band net zo slijtvast als conventionele rubberbanden, maar lekke banden behoren tot het verleden!

Bovendien zijn deze banden extreem stil tijdens het rijden. Dit maakt de Buzzy geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Veiligheid tijdens het spelen door middel van stabiliteit
Dankzij de vier wielen biedt de BERG Buzzy een uitstekende stabiliteit. Omdat driewielers één wiel minder hebben, zijn ze erg onstabiel en gevoelig voor kantelen. Scherpe of snelle bochten met een driewieler kunnen gemakkelijk leiden tot gevaarlijke situaties.

Op de BERG Buzzy daarentegen lopen de fietslijnen parallel en verder weg van de rijder. Dit maakt kantelen bijna onmogelijk.

De BERG Buzzy is ook uitgerust met een zwenkas. Dankzij deze as kunnen de voorwielen licht op en neer zwenken om oneffenheden in de ondergrond te compenseren. Dus nog minder risico om te vallen

De Buzzy groeit mee met het kind
Zowel het stuur als het zadel van de BERG Buzzy zijn verstelbaar. Dit betekent dat het kind te allen tijde comfortabel op deze Pedal skelter zit.

Als het een beetje gegroeid is, kan de stoel gemakkelijk een positie verder naar achteren worden geschoven. Het stuur kan ook in een paar eenvoudige stappen worden aangepast.

Productdetails:
  • Serie: BERG Buzzy
  • Aanbevolen leeftijd 2-5 jaar
Technische details:
  • Lengte: 82,5 cm
  • breedte: 48,5 cm
  • Hoogte: 49,5 cm
  • Min. hoogte van de bestuurder 85 cm
  • Max. hoogte van de bestuurder 115 cm
  • max. gebruikersgewicht 40 kg
Kijk uit!
Toezicht door een volwassene is vereist.
Dit product mag niet worden gebruikt op de openbare weg.
Neem geen scherpe bochten bij het rijden op hoge snelheid. De skelter kan omvallen!
Kijk uit voor loshangende kledingstukken zoals sjaals en veters. Deze kunnen verstrikt raken in bewegende delen, wat tot ongelukken kan leiden.
Rij nooit onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen die een negatief effect kunnen hebben op uw reactietijd of begrip.
Illustraties kunnen kleurvariaties bevatten.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: BERG Pedal Go-Kart Berg Buzzy RedSpecial model - Limited
4.9
190 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 164
 
4 Sterren
| 24
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Inhoud wordt geladen ...
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

BERG Pedal Go-Kart Berg Buzzy RedSpecial model - Limited
BERG Pedal Go-Kart Berg Buzzy RedSpecial model - Limited
Adviesprijs 119,00 €
113,05 €