BERG Skelter Rally APX Rood 3 versnellingen

BERG Skelter Rally APX Rood 3 versnellingen


Prijs
759,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A343234

EAN: 8715839082005

BERG Skelter Rally APX Rood 3 versnellingen
Deze tekst is automatisch vertaald.
Beleef de mooiste avonturen met de BERG Rally. Deze coole Pedal skelter is solid e en veilig. Hij blijft stabiel op de grond, zelfs in de scherpste bochten. Ontdek de wereld met deze coole Pedal skelter! Je hoeft je geen zorgen te maken tijdens je avonturen, want de BERG Rally voldoet aan alle veiligheidseisen. Dankzij het BFR-systeem zoeft u moeiteloos rond. De BERG Rally groeit met je mee, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Het stuur en de zitting zijn verstelbaar, zodat je jarenlang van je BERG Rally kunt genieten. Hierdoor heb je altijd de ideale zitpositie op je Pedal skelter. De zitting is in drie standen verstelbaar, zodat u altijd de Pedal e positie kunt bereiken. Bovendien is het stuurwiel van de Rally traploos in hoogte verstelbaar, zodat het altijd gemakkelijk op de juiste hoogte kan worden gezet. Je kunt dus zonder zorgen door het gebied suizen!

De BERG Rally is uitgerust met het unieke gepatenteerde BFR-systeem. BFR is de afkorting van Break, Forward , Reverse. Het BFR-systeem maakt het mogelijk om met de Pedal te remmen en direct na het stoppen achteruit te rijden. Dit maakt de BERG Rally uiterst gemakkelijk en licht te besturen!

Dankzij de vier wielen biedt de BERG Rally een uitstekende stabiliteit. Dit betekent dat u snel en veilig door scherpe bochten kunt rijden. Kantelen is vrijwel onmogelijk omdat er geen kantelmoment is.

De BERG Rally is uitgerust met luchtbanden. Omdat deze banden minder rolweerstand hebben en het trappen Pedal vergemakkelijken, rijdt u bijzonder moeiteloos. Natuurlijk ga je daardoor ook sneller.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 124 x 71 x 69 cm
  • Materiaal: staal
  • Gebruik van kindvriendelijke en hoogwaardige materialen
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten
  • Moedigt uw kind aan om te spelen
  • Leeftijd: Van 3 tot 8 jaar

    Gesponsord

    product_detail_ad

    Accessoires

    Prijs
    15,54 €

    Verzendinformatie

    Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


    Onze bestsellers

    BERG Skelter Rally APX Rood 3 versnellingen
    BERG Skelter Rally APX Rood 3 versnellingen
    759,00 €