Vandaag: Huppelkorting! 🐰
Vandaag: Huppelkorting! 🐰
Kortingscode kiezen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
bieco Activity Walker Gestipt
Prijs
79,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A274320

EAN: 4005544944052

bieco Activity Walker Gestipt
Met de Activity Walker dot heb je veel plezier met de Activity Walker dot!

De tafel bevat veel spelelementen om op te drukken, te draaien en is ook voorzien van geluid. De speeltafel is ook afneembaar, zodat je deze als opbergruimte voor speelgoed kunt gebruiken.

Details:
  • Afmetingen: 59 x 68 x 54 cm
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Materiaal kussen: polyester
  • Geschikt tot een maximaal gewicht van 12 kg
  • Gewicht: 4 kg
  • Leeftijd: vanaf 6 maanden
Let op!
Houd er rekening mee dat als uw kind in de walker zit, hij/zij zich zeer snel en over langere afstanden kan bewegen. Laat je kind nooit zonder toezicht achter! Voorkom toegang tot trappen, trappen of oneffenheden in de ondergrond. Houd hete bronnen en kachels uit de buurt van de Baby Walker. Houd hete vloeistoffen, kabels, elektrische apparaten en andere gevarenbronnen buiten het bereik van het kind. Voorkom dat de loopstoel tegen glas van deuren, ramen, meubels, etc. aanklopt. Gebruik het product niet als er onderdelen zijn beschadigd of verloren zijn. De walker mag slechts korte tijd (ca. 20 minuten) worden gebruikt. De walker is geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten, van ongeveer in de leeftijd van 6 tot 36 maanden. Het product is niet geschikt voor kinderen die al kunnen lopen en een lichaamsgewicht van meer dan 12 kg hebben. Gebruik alleen onderdelen, accessoires of reserveonderdelen die door de fabrikant of leverancier zijn goedgekeurd.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

bieco Activity Walker Gestipt
79,99 €