BIG WATERPLAY - ROTTERDAM
  • BIG Waterbaan Waterplay Niagara
  • BIG WATERPLAY - VOLENDAM - FunLand

Adviesprijs
24,95 €
Prijs
24,86 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
0,09 € (0%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A074849

BIG WATERPLAY - ROTTERDAM
WATERPLAY DE HAVEN VAN ROTTERDAM

De haven van Rotterdam is het grootste haven- en industriecomplex van Europa met een totale goederenoverslag van 430 miljoen ton in 2010.

Het bestaat uit een samenstel van verschillende havenbekkens en bedrijfsterreinen die ten dienste staan van de aan- en afvoer van goederen van de aan de havens gevestigde (petro)chemische en andere industrieën, en de op- en overslag van goederen van derden voor verder transport.

Rotterdam was tussen 1962 en 2004 de grootste haven ter wereld, maar deze positie is overgenomen door Shanghai.

Met deze WATERPLAY ROTTERDAM kan je kindje spelen in deze haven van Rotterdam.

• Vanaf 3 jaar
• Afmeting: 50 x 90 cm
• Met innovatieve stromingsversneller
• Inclusief boten en sluizen


Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

BIG

BIG Speelgoed – Meer dan alleen BIG Bobby Car

Horen mensen het merk BIG, dan denken ze in de regel direct aan de Bobby Cars van BIG. De eerste Bobby Car verscheen al begin jaren zeventig op de markt en is sindsdien niet meer weg te denken uit de speelgoedcollectie van opgroeiende kinderen. Momenteel zijn er bijna 20 verschillende Bobby Cars, waaronder nog steeds de traditionele Bobby Car van vroeger. Naast auto's heeft BIG nog een ruime keuze uit onder andere zandbakken, glijbanen, waterspeelgoed, babyspeelgoed, tractors en meer.

De BIG Bobby Car – Al vele generaties populair

De BIG Bobby Car wordt continu verder ontwikkeld. De BIG Bobby Car is een echte klassieker onder de loopauto’s. De Bobby Car met fluisterwielen zorgt duidelijk voor nog meer speelplezier voor zowel kind als ook voor de ouders. Er zijn vele varianten op de klassieke Bobby Car, denk bijvoorbeeld van de Quad Racing, politiewagen en een racewagen. Is de vader verantwoordelijk voor de aanschaf van de Bobby Car, dan kan het zomaar zijn dat hij met een Baby-Porsche of een SLK-Bobby-Benz thuis komt. De Bobby Car is zeker niet alleen voor jongens, voor meisjes die van roze houden is er bijvoorbeeld de BIG Bobby Car Classic Girlie of de BIG Bobby Car Classic Minnie Mouse. Bovendien zijn er vele accessoires als aanhangwagen, stuurtjes en lampen verkrijgbaar.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - BIG WATERPLAY - ROTTERDAM
Gemiddelde klantenbeoordeling: 105 Beoordelingen
 
74
 
29
 
2
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
BIG WATERPLAY - ROTTERDAM
Adviesprijs 24,95 €
24,86 €
Top merken