BOB GEAR Dualli Zonnescherm - draaiend wiel

BOB GEAR Dualli Zonnescherm - draaiend wiel


Prijs
45,25 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A086027

BOB GEAR Dualli Zonnescherm - draaiend wiel
Zonnescherm
BOB GEAR

BOB beschermt je baby met een speciaal ontworpen gaasmateriaal dat de hoeveelheid schadelijke UV-straling (UVA/UVB) reduceert.
Dit scherm biedt daarnaast bescherming tegen de wind en vliegende insecten.

Details:
· Dit windbestendige scherm beschermt je kind tegen de zon, de wind en vliegende insecten.
· Het speciaal ontworpen scherm van nylon gaasmateriaal beperkt de blootstelling aan de schadelijke UV-straling (UVA/UVB) van de zon.
· Gemakkelijk te bevestigen op de wandelwagen.


Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

BOB GEAR Dualli Zonnescherm - draaiend wiel
45,25 €
Top merken