bObles ® Bal, blauw 19 cm
Variant:
  • bObles ® Bal, blauw 19 cm
  • bObles ® Bal, roze 19 cm
  • bObles ® Bal, grijs 19 cm

Prijs
46,80 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A303109

EAN: 5704531008140

bObles ® Bal, blauw 19 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
We houden van balsporten omdat ze fantastisch zijn voor de ontwikkeling van de motoriek. bObles De bal is verkrijgbaar in 5 verschillende maten: 7 cm, 11 cm, 15 cm, 19 cm en 23 cm.

bObles Bal 19 cm biedt veel mogelijkheden om te bewegen en te spelen. Voor de allerkleinsten is deze bal geweldig en uitdagend. Het is ook spannend om het te zien draaien en draaien als een top.

Het zachte EVA-schuim stimuleert zachtjes de zintuigen van uw kind of baby. En door het lichte gewicht is het gemakkelijk voor elk kind om mee te spelen.

Oudere kinderen kunnen op de bal gaan liggen en over de vloer rollen of het evenwicht uitdagen door het als krukje te gebruiken.

Net als elk ander speelgoed in het bObles universum, bObles Ball heeft een eenvoudige en Scandinavische Design die een lichte en mooie touch toevoegt aan elk huis.

productdetails:
  • Afmetingen (diameter): Ø 19 cm
  • Materiaal: EVA-schuim
  • Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Onderhoudsinstructies: reinigen met water
  • Leeftijd: Vanaf de geboorte
Let op:
bObles Speelgoed en gemotoriseerd meubilair worden met de hand gemaakt. Afwijkingen in kleur en grootte kunnen voorkomen.

Accessoires

Prijs
20,50 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

bObles ® Bal, blauw 19 cm
bObles ® Bal, blauw 19 cm
46,80 €