bObles ® Dino blauw
Variant:
  • bObles ® Dino blauw
  • bObles ® Dino roze
  • bObles ® Dino grijs

Adviesprijs
218,00 €
Prijs
188,00 €
Gratis levering
Bespaar nu
30,00 €-14%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A303082

EAN: 5704531007907

bObles ® Dino blauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
Elk kind houdt van bObles Dino - en jij ook!
Het is moeilijk om een ander stuk speelgoed te vinden dat zoveel jaren plezier zal geven zoals bObles Dino. bObles Dino is gewoonweg ongelooflijk in het stimuleren van zowel de verbeelding van uw kind als de ontwikkeling van de motoriek. Baby, peuter en kind kunnen het gebruiken als een leuke glijbaan en spannend klimrek.

Het kleine gedeelte van Dino heeft een golfkant en is daarom zeer geschikt om de zintuigen van de baby tijdens het spelen te prikkelen. Hetzelfde deel is geweldig als een trap die leidt naar de leuke glijbaan die kietelt en je elke keer weer doet lachen.

Met zijn eenvoudige Scandinavische Design en zijn functionaliteit bObles is Dino een must voor elke kinderkamer. Gebruik het speelgoed als een krukje zodat het naar bed klimmen leuk en speels is. Of leun op Dino als je je favoriete boek wilt lezen.

bObles Dino is ook het perfecte element voor een leuke en uitdagende hindernisbaan en kan aan verschillende kanten geplaatst worden, waardoor het een nieuwe en leuke ervaring is. de glijbaan is niet alleen geschikt voor baby's en kinderen, maar ook auto's, ballen en poppen vinden het leuk om Dino over hun rug te rollen.

bObles Speelgoed is gemaakt van EVA-schuim en is getest op kinderen.
Het antislipoppervlak is zacht, gemakkelijk te reinigen met water en laat geen sporen achter op de vloer.

Productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 70 x 34 x 24 cm
  • Materiaal: EVA-schuim
  • Diverse functies, veelzijdig
  • Onderhoudsinstructies: reinigen met water
  • Leeftijd: Vanaf de geboorte
Let op:
bObles Speelgoed en gemotoriseerd meubilair worden met de hand gemaakt. Afwijkingen in kleur en grootte kunnen voorkomen.

Accessoires

Prijs
75,45 €
Prijs
78,00 €
Prijs
20,50 €
Prijs
46,80 €
Prijs
78,00 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

bObles ® Dino blauw
bObles ® Dino blauw
Adviesprijs 218,00 €
188,00 €