Bright starts™ Kruipdeken Sesamstraat

Bright starts™ Kruipdeken Sesamstraat


Prijs
56,45 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A283586

EAN: 074451121256

Bright starts™ Kruipdeken Sesamstraat
Deze speelmat wordt uw nieuwe favoriete speelplek! Hier kun je met je vriendjes van Sesamstraat spelen tot je ogen er bij dichtvallen! Laat Elmo en het Cookie Monster afgaan met de geïntegreerde belletjes of reik naar het zachte rubberen koekje. Je kunt jezelf en je vrienden ook ontdekken in een spiegel die gemaakt is van baby-proof materiaal. De speelmat is geschikt voor de wasmachine en de belletjes helpen de baby's om oorzaak en gevolg te begrijpen.

Wil je je Sesamstraatvriendjes het liefst nooit meer los laten? Geen probleem, de Hangers kunnen ook worden verwijderd - neem ze gewoon overal mee naartoe!

Productdetails:
  • Verpakkings nhoud: Activiteitenspeelmat Sesamstraat
  • Afmetingen (LxBxH): 76,2 cm x 76,2 cm x 45,7 cm
  • Leeftijd: vanaf de geboorte

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

Bright starts™ Kruipdeken Sesamstraat
Bright starts™ Kruipdeken Sesamstraat
56,45 €