BRIO® WORLD Smart Tech Action Tunnel Snelheid

BRIO® WORLD Smart Tech Action Tunnel Snelheid

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
17,99 €
15,89 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,10 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A240480

BRIO® WORLD Smart Tech Action Tunnel Snelheid
Een Smart Action Tunnel doet precies dat, wat zijn naam zegt:

Hij zorgt voor actie bij de Smart Tech Lok. Als de trein door de tunnel rijdt, gebeurt er dat, wat er op de tunnel staat De tunnel met de schildpad zorgt voor een 'tsjoek tsjoek' geluid en de trein wordt langzamer. De tunnel met de haas laat de lok sneller rijden. De BRIO Smart Accessoires functioneren het beste met de BRIO Smart trein, waarbij spavial functies en geluiden worden gemaakt.

Details:
 • Afmetingen: 14,5 x 9,5 x 15 cm
 • Onderdelen: 2
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Brio

  BRIO – Never Stop Playing

  Al sinds 1930 staat BRIO bekend om het hoogwaardige speelgoed. Het Zweedse merk is wereldwijd voornamelijk geliefd om de bekende treinbanen met vele accessoires. In de BRIO World vind je onder andere tunnels, locomotieven, politieagenten, brandweermannen en boeren – net als in het echte leven. BRIO gaat met de tijd mee; vandaag de dag kunnen kinderen de locomotieven met een afstandsbediening of zelfs pet smartphone besturen. Helemaal nieuw is het BRIO Smart Tech. De locomotief op deze baan reageert dankzij de ingebouwde chips met voorgeprogameerde handelingen en geluidjes, met als highlight de wasstraat voor de treinen van BRIO Smart Tech.

  BRIO – niet alleen een treinbaan

  Naast de bekende treinbaan ontwikkelt BRIO ook innovatieve baby- en kinderspeelgoed. Het assortiment bestaat onder andere uit fantasievolle rammelaars, trek- en duwspeelgoed tot aan muziekinstrumenten. De niewe lijn My Home Town biedt kinderen vanaf 18 maanden bijzonder vrolijk en leueke speelfiguren. BRIO legt bijzonder veel waarde aan duurzaamheid, zo zijn sinds 2014 alle houten onderdelen van BRIO FSC-gecertificeerd. Hier wordt gewaarborgd dat het hout uit duurzame bossen kom en geen biosferen verstoord.
  BRIO® WORLD Smart Tech Action Tunnel Snelheid
  17,99 €
  15,89 €