12% in de App | 10% in de shop
12% in de App | 10% in de shop
Korting op:
Speelgoed 🏸
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Kortingscode kiezen
BRITAX Babydraagzak Zitverbreder Navy

BRITAX Babydraagzak Zitverbreder Navy


Variant:
  • BRITAX Babydraagzak Zitverbreder Navy
  • BRITAX Babydraagzak Zitverbreder Organic

17,99 €
Prijs
6,29 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
11,70 €-65%
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A085665

EAN: 4000984085709

BRITAX Babydraagzak Zitverbreder Navy
BRITAX Babydraagzak Zitverbreder
Vanaf 6kg - ongeveer 14kg

De zitverbreder is een accessoire die je kan gebruiken zodra de babybeschermer niet meer nodig is (vanaf 6 kg).
De zitverbreder zorgt voor een bredere zitting en biedt je kind een comfortabele, natuurlijke zithouding (terwijl je kind naar je kijkt!).
Het kind kan zijn beentjes om je heupen leggen wat voor een betere gewichtsverdeling zorgt.
Hierdoor ervaar je meer draagcomfort.

Details:
· Zitverbreding voor breder en meer comfortabel zitplezier zodra de babybeschermer niet meer wordt gebruikt (vanaf 6 kg tot 14,5kg)
· Was de zitverbreder in de machine op 30°C en centrifugeer op lage toeren. Niet strijken, bleken, chemisch reinigen of drogen in de droger


Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Onze bestsellers

BRITAX Babydraagzak Zitverbreder Navy
BRITAX Babydraagzak Zitverbreder Navy
17,99 €
6,29 €