Britax Römer Autostoel Advansafix IV M Moonlight Blue
Variant:
  • Britax Römer Autostoel Advansafix IV M Moonlight Blue
  • Britax Römer Autostoel Advansafix IV M Cosmos Black
  • Britax Römer Autostoel Advansafix IV M Burgundy Red

Prijs
291,32 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A292577

EAN: 4000984165838

Britax Römer Autostoel Advansafix IV M Moonlight Blue
Groep 1/2/3, gewicht: 9 tot 36 kg, leeftijd: van ongeveer 9 maanden tot 12 jaar

De Advansafix IV M groeit mee met jouw kind - van 9 tot 36 kg. Talrijke functies zoals EasyRecline bieden extra comfort voor zowel kleine als grote kinderen. Dankzij de FLIP&GROW-functie kan je in een paar eenvoudige stappen wisselen tussen de geïntegreerde 5-puntsgordel en de 3-puntsgordel van de auto, als je kind groeit. Dit is niet alleen comfortabel voor kinderen, maar ook voor ouders.

Gewoon veilig - elke dag
De veiligheid van je kind is erg belangrijk voor ons. Daarom zorgt de Advansafix IV M ervoor dat je kind altijd goed beschermd is. Wanneer je jouw kind met de 3-puntsgordel van de auto vastzet, houdt de Secure Guard de heupgordel in een optimale positie boven het bekkenbeen, waardoor het risico op abdominaal letsel wordt beperkt. Bovendien minimaliseren de diepe, zacht gevoerde zijkanten en de v-vormige hoofdsteun de kans op letsel voor je kind bij een zijdelingse botsing.

Kwaliteit - Made in Germany
De veiligheid van alle kinderen is de motor die ons elke dag voortdrijft. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, bevindt het hele productontwikkelingsproces zich onder één dak - van het eerste idee tot en met de afgewerkte autostoel. We stellen onze normen hoger dan de wet voorschrijft en testen onze autostoelen regelmatig op onze moderne crashtestfaciliteit. Je kan er dus zeker van zijn dat de veiligheid van je kind bij ons altijd in de beste handen is.

Producteigenschappen:

Britax Römer Pivot Link System
Bij een ongeval vermindert ons gepatenteerde Pivot Link Isofix System de voorwaartse beweging van de autostoel en leidt het de krachten voornamelijk naar beneden. De kracht van de botsing wordt dus gedempt door het kussen van de autostoel en het risico op hoofd- en nekletsel wordt aanzienlijk verminderd.

EasyRecline
EasyRecline is geschikt voor alle leeftijdsgroepen en maakt het mogelijk om de stoel in drie comfortabele zitposities te plaatsen. Zelfs terwijl je kind in de stoel zit en zonder de Top Tether te verstellen - aangenaam voor kind en ouders.

5-puntsgordelsysteem
Wij zijn ervan overtuigd dat een 5-puntsgordelsysteem de beste manier is om je kind in het autostoeltje te beschermen. Omdat het je kind optimaal vastzet in de beschermende kuip van de stoel. Bij een botsing verdeelt het gordelsysteem de krachten die bij een botsing optreden tot 5 punten en vermindert deze: bij de schouders, de heupen en bij de gesp tussen de benen. Zo wordt je kind van alle kanten beschermd bij een ongeluk.

Bescherming dankzij hoge rugleuning
Onze autostoelen met rugleuning beschermen je kind op drie manieren: de kuip beschermt je kind van hoofd tot heup, vooral bij een zijdelingse botsing. Tegelijkertijd zorgen de bovenste en onderste gordelgeleiders ervoor dat de autogordel op de juiste plaats zit en de gewatteerde hoofdsteun zorgt voor veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van je kind.

FLIP&GROW
Wanneer je kind minimaal 15 kg en maximaal 18 kg heeft bereikt, moet je overschakelen van de geïntegreerde 5-puntsgordel naar de 3-puntsgordel om je kind in de autostoel vast te zetten. Dankzij de FLIP&GROW-functie is dit nu in een paar eenvoudige stappen mogelijk. Stel gewoon de hoofdsteun in en berg de 5-puntsgordel op in de rugleuning, zodat deze niet verloren gaat. Stel vervolgens de FLIP&GROW ombouwplaat in met de SecureGuard en je bent klaar om te gaan.

Zachte neopreen speciale schouderkussens
Onze speciale zachte neopreen schouderkussens nestelen zich comfortabel tegen het lichaam van je kind. In het geval van een botsing verminderen ze niet alleen de voorwaartse verplaatsing van je kind - ze maken de 5-puntsgordel ook nog eens extra comfortabel. Je kan ze ook gemakkelijk verwijderen om te wassen, zonder dat je de gordels hoeft te verwijderen.

V-vormige hoofdsteun
Onze V-vormige hoofdsteun is speciaal ontworpen om de beweging van het gevoelige hoofd van het kind onder controle te houden in het geval van een zijdelingse botsing. Dit biedt niet alleen optimale bescherming, maar ook veel comfort. Je kunt de hoofdsteun en het gordelsysteem ook eenvoudig vanaf de voorkant van de stoel verstellen, zodat beide perfect passen bij de lengte van je kind.

Snel afneembare hoes
Soms worden de dingen behoorlijk chaotisch onderweg. Je zou een drankje kunnen morsen of je kind zou ziek kunnen worden van het rijden. Met een vooruitziende blik hebben we een machinewasbare stoelhoes ontwikkeld die gemakkelijk kan worden verwijderd zonder de veiligheidsgordel te verwijderen. Op deze manier kan je de stoel weer snel schoon krijgen.

Top Tether
Bij een botsing vermindert de Top Tether de rotatie van de autostoel, waardoor mogelijke verwondingen aan het hoofd en de nek worden beperkt. Dankzij de dubbele verankeringspunten biedt onze v-vormige Top Tether nog meer stabiliteit en veiligheid voor je kind dan conventionele Tether systemen.

SecureGuard
De SecureGuard helpt het gevoelige buikgebied van je kind extra te beschermen - dankzij een extra 4e bevestigingspunt van de 3-punts autogordel voor volwassenen. Door de heupgordel optimaal over de bekkenbotten van je kind te plaatsen, vermindert de SecureGuard de krachten die bij een frontale botsing worden uitgeoefend met maximaal 35%*, terwijl je kind zich tijdens het rijden vrij kan bewegen.

*Interne Britax tests met een Q6-dummy die qua lengte en gewicht overeenkomt met een gemiddeld 6-jarig kind.

Technische details:
  • Installatiemogelijkheden in de auto: Isofix met Top Tether (9 tot 18 kg), Isofix met gordel (15 tot 36 kg) of alleen met gordel (15 tot 36 kg)
  • Rijrichting: Voorwaartse installatie 9 tot 36 kg
  • Afmetingen (hoogte/breedte/diepte): 60 - 83 x 44 x 47 cm
  • Gewicht: 11 kg

De Top Tether is bij de levering inbegrepen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Britax Römer Autostoel Advansafix IV M Moonlight Blue
4.4
25 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 16
 
4 Sterren
| 6
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Inhoud wordt geladen ...
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

Britax Römer Autostoel Advansafix IV M Moonlight Blue
Britax Römer Autostoel Advansafix IV M Moonlight Blue
291,32 €