BRITAX RÖMER Autostoel Baby-Safe Wine Rose
BRITAX RÖMER Autostoel Baby-Safe Wine Rose
129,95 €
120,00 €
Prijs inclusief BTW
 • BRITAX RÖMER Autostoel Baby-Safe Cosmos Black
 • BRITAX RÖMER Autostoel Baby-Safe Ocean Blue
 • BRITAX RÖMER Autostoel Baby-Safe Moonlight Blue
 • Britax Römer Autostoel Baby-Safe Storm Grey

129,95 €
Prijs
120,00 €
Gratis levering
Bespaar nu
9,95 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A230010

BRITAX RÖMER Autostoel Baby-Safe Wine Rose
Groep 0+, gewicht: 0- 13 kg, Leeftijd: vanaf de geboorte tot ca. 15 maanden

Voor een veilige start in het leven.
De baby-safe bewijst, dat comfort niet betekent, dat je compromissen moet sluiten. Het slimme design biedt de beste veiligheid.

Praktisch en functioneel
De Baby Safe is licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken - dat maakt het zo praktisch en veelzijdig. De overgang tussen auto en kinderwagen is razendsnel. Met de CLICK & GO®-adapters kan deze op elke Britax-wandelwagen worden gedragen. Met behulp van de CLICK & GO® Adapters kan deze op elke Briad

Er zijn dagen, waarop er heel veel te doen is. verloopt de dag een stuk soepeler als je het baby-autostoeltje op een kinderwagen kunt plaatsen. Neem het baby-autostoeltje met jouw baby uit de auto en klik het veilig vast op de kinderwagen. En weg ben je. Alle autozitjes van Britax Römer kunnen met onze CLICK & GO®-adapters op elke Britax kinderwagen geïnstalleerd worden. Ze zijn bovendien compatibel met de kinderwagens van andere toonaangevende merken. Sommige adapters worden apart verkocht als accessoire bij Britax Romeinen zijn beschikbaar terwijl andere beschikbaar zijn via de fabrikant van de wandelwagen zijn.

Eigenschappen:

Diepe, zacht gevoerde zijwangen
De diepe en zacht gevoerde zijwangen van de stoel beschermen je kindje bij een zijwaartse botsing. Om de kans op blessures bij je kind zo klein mogelijk te houden

Vijfpuntsgordel
Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen. Het houdt je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

Afneembare hoes
In de auto kan het onderweg behoorlijk vies worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom is de stoelbekleding wasbaar in de wasmachine en kan eenvoudig worden verwijderd zonder de vijfpuntsgordel te hoeven verwijderen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

Zonnekap
Slim: De zonnekap (beschermingsfactor 50+) beschermt jouw kind tegen zon en wind,

Verstelbare draagbeugel
De verstelbare draagbeugel kan gemakkelijk naar achteren worden gezet om jouw kind in het baby-autostoeltje te plaatsen. Druk de knoppen aan beide kanten van de beugel in om deze te ontgrendelen en te verzetten. Wanneer het stoeltje op de grond staat, raden wij aan de beugel volledig naar achteren te klappen om schommelen te voorkomen.

Zacht gewatteerde hoofdsteun en schoudergordels.
Met onze zachte, beklede hoofdsteun is het hoofd van het kind in een comfortabele positie. En het geïntegreerde kussen aan de achterkant van uw Het kind biedt een natuurlijke, ergonomische liggende positie. Het kussen kan uitgenmomen worden wanneer je baby groeit - dus het heeft meer ruimte.

Technische details:
 • Bevestiging in de auto: Driepunstgordel-systeem, Belted Base of ISOFIX Base
 • Installatie: Tegen de rijrichting in vanaf de geboorte tot 13kg
 • Afmetingen (H/B/D): 57 x 44 x 65 cm
 • Gewicht: 3,9 kg

De leveromvang bevat de reiswieg (zonder basisstation) inclusief travel system-adapter.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - BRITAX RÖMER Autostoel Baby-Safe Wine Rose
Gemiddelde klantenbeoordeling: 15 Beoordelingen
 
12
 
2
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

BRITAX RÖMER Autostoel Baby-Safe Wine Rose
129,95 €
120,00 €
Top merken