Britax Römer Autostoel Dualfix 2 R Blue Marble
-33%
Britax Römer Autostoel Dualfix 2 R Blue Marble
Variant:
  • Britax Römer Autostoel Dualfix 2 R Storm Grey
  • Britax Römer Autostoel Dualfix 2 R Moonlight Blue
  • Britax Römer Autostoel Dualfix 2 R Blue Marble
  • Britax Römer  Kinderzitje Dualfix 2 R Black Ash

Adviesprijs
459,90 €
Prijs
309,00 €
Gratis levering
Bespaar nu
150,90 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A276338

EAN: 4000984199598

Britax Römer Autostoel Dualfix 2 R Blue Marble
Groep 0+/1, Gewicht: 0- 18 kg, Leeftijd: vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar

Voorwaarts of achterwaarts - de Dualfix 2 R heeft het vermogen. Dankzij de 360° rotatiefunctie kan je je kindje niet alleen gemakkelijk in de stoel zetten en vastgespen, maar je kan ook in een mum van tijd van achteruit naar vooruit rijden switchen.

In een handomdraai in de auto geplaatst
De Dualfix 2 R kan met een druk op de knop eenvoudig worden gedraaid naar een open autoportier. Zo kan je je kind gemakkelijk in de stoel tillen en vastzetten. Draai de stoel vervolgens eenvoudigweg terug naar de gewenste positie totdat hij vastklikt. En je bent klaar om te gaan.

Verandering van richting met één draai
De Dualfix 2 R stuurt je altijd in de juiste richting. Zo kan je de stoel tot 18 kg als reboarder gebruiken. Meer beenruimte dankzij korte steunbeugels. Of je kunt het zitje met een druk op de knop naar voren draaien als je kind groot genoeg is.

Allround comfort
Of je kind nu nieuwsgierig is om de wereld te ontdekken of rustig in de stoel ligt te sluimeren - de Dualfix 2 R met zijn meervoudig verstelbare lighoudingen kan altijd precies zo worden versteld als het voor je kind het meest comfortabel is. Zelfs terwijl je rijdt.

Eigenschappen:

Langer achteruit rijden:
Bij een frontale botsing - het meest voorkomende type verkeersongevallen - bieden achterwaarts gerichte kinderautostoeltjes de beste bescherming. De kracht van de impact wordt namelijk geabsorbeerd door de rugleuning van de zitting, waar deze gelijkmatig over het hoofd, de nek en het bovenlichaam wordt verdeeld op een sterk gedempte manier. In een naar voren gerichte stoel wordt de kracht van de botsing anders verdeeld over de stoelstructuur en het bevestigingssysteem. Er kunnen meer krachten op het lichaam van jouw kind inwerken. Daarom bevelen we jou ook aan, je kleintje zolang mogelijk achterwaartsgericht in de auto transporteren.

Meervoudig verstelbare posities
Autorijden zou voor je kind zo aangenaam mogelijk moeten zijn. Daarom is dit stoeltje ontworpen met verschillende voor- en achterwaartse rustposities die je gemakkelijk kunt aanpassen voor een stressvrije reis met een gelukkig kind.

Zacht neopreen schoudervullingen
De zachte neopreen speciale schoudervullingen nestelen zich comfortabel tegen het lichaam van je kind. In het geval van een botsing verminderen ze niet alleen de voorwaartse verplaatsing van je kind - ze maken het 5-puntsgordelsysteem ook nog comfortabeler. Je kunt ze ook gemakkelijk verwijderen om ze te wassen zonder dat je het gordelsysteem hoeft te verstoren.

Britax Römer Pivot Link System
Bij een ongeluk vermindert het gepatenteerde Pivot Link System de voorwaartse beweging van de autostoel en lijdt de krachten overwegend naar beneden. Hierdoor wordt de impact van de botsing door de stoffering van de autostoel afgezwakt en het gevaar van hoofd- en nekletsel beperkt.

Diepe, zacht gevoerde zijkanten
De diepe en zacht gevoerde zijkanten van de stoel beschermen je kindje bij een zijwaartse botsing. Om de kans op blessures bij je kind zo klein mogelijk te houden

Makkelijk verstelbare hoofdsteun en gordel.
Eenvoudiger gaat niet: De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van jouw kind. Controleer voordat je jouw kind in de gordel bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat - net boven de schouders van het kind.

Vijfpuntsgordel
Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen. Het houdt je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

In hoogte verstelbare steunpoot
De steunpoot geeft het baby-autostoeltje extra stabiliteit via de vloer van het voertuig. Het beperkt de kantel- en rotatiebeweging en vermindert de voorwaartse krachten die tijdens een botsing op het kind worden uitgeoefend en beschermt zo jouw kind. De steunpoot is in hoogte verstelbaar tot de hoogte die het meest geschikt is voor de veiligste installatie in jouw auto. De eenvoudig te lezen indicator geeft aan wanneer de steunpoot stevig op de vloer van het voertuig is gepositioneerd.

Snel afneembare hoes
In de auto kan het onderweg behoorlijk chaotisch worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom is de stoelbekleding wasbaar in de wasmachine en kan eenvoudig worden verwijderd. Zonder dat je de gordel moet verwijderen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

Technische details:
  • Bevestiging in de auto: ISOFIX met steunpoot
  • Installatie: Achterwaarts gericht vanaf de geboorte tot 18 kg en voorwaarts gericht van 9 kg tot 18 kg
  • Afmetingen (H/B/D): 70 x 45 x 53 cm
  • Gewicht: 14 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
31,90 €
Prijs
13,99 €
Prijs
11,90 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Britax Römer Autostoel Dualfix 2 R Blue Marble
5
1108 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 928
 
4 Sterren
| 166
 
3 Sterren
| 9
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 4
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Britax Römer Autostoel Dualfix 2 R Blue Marble
Britax Römer Autostoel Dualfix 2 R Blue Marble
Adviesprijs 459,90 €
309,00 €