BRITAX RÖMER Autostoel Dualfix Moonlight Blue
BRITAX RÖMER Autostoel Dualfix Moonlight Blue
499,00 €
440,00 €
Prijs inclusief BTW

BRITAX RÖMER Autostoel Dualfix Moonlight Blue


  • BRITAX RÖMER Autostoel Dualfix Storm Grey
  • BRITAX RÖMER Autostoel Dualfix Black Marble

499,00 €
Prijs
440,00 €
Gratis levering
Bespaar nu
59,00 €-12%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A230069

BRITAX RÖMER Autostoel Dualfix Moonlight Blue
GROEP 0+/1, Gewicht: Aanvankelijk achterwaarts gericht tot 9 kg. Daarna kun je kiezen of je je kind achterwaarts wilt laten blijven zitten of het draait naar voorwaarts gericht. Flexibel en geschikt voor pasgeborenen tot aan kleuters. Het bevat alle veiligheidsfuncties die je zou verwachten van BRITAX RÖMER, zoals ISOFIX en een 5-punts-veiligheidsgordel. Je kunt er zeker van zijn dat je kind veilig zit, ongeacht leeftijd of lengte.

Eenvoudig in gebruik - dankzij 360 graden rotatie
Met één punt zijn alle ouders het erover eens: Het belast hun rug, wanneer je je kleintje in de auto zet en enkel terug uitneemt. Met de Dualfix heb je dit probleem niet - dankzij de 360 graden functie. een druk op de knop en de stoel kan eenvoudig naar links worden gedraaid of naar rechts naar de open deur. Nu kunt u uw kind rechtstreeks in de auto laten stappen. Draai de stoel terug naar de gewenste positie, waar hij zeker veilig is. Of je nu vooruit of achteruit gaat is aan jou. Soms zijn het deze kleine dingen die van grote hulp zijn.

Eigenschappen:

Langer achteruit rijden:
Bij een frontale botsing - het meest voorkomende type verkeersongevallen - bieden achterwaarts gerichte kinderautostoeltjes de beste bescherming. Omdat dat is waar de Impact van impact onderschept over de rug van de stoel, waar ze - sterk gestoomd - gelijkmatig verdeeld over het hoofd, de nek en het bovenlichaam is In een voorste zitplaats is de kracht van de impact ertegen anders verdeeld over de stoelconstructie en het bevestigingssysteem Er kunnen meer krachten op het lichaam van uw kind inwerken. Daarnaast bevelen we jou ook aan je kleintje zolang mogelijk rugwaartsgericht in de auto transporteren.

Meervoudig verstelbare zit-posities
Autorijden zou voor je kind zo aangenaam mogelijk moeten zijn. Dat is waarom deze stoel die verschillende voorwaartse en achterwaartse rustposities ontwikkelt die je gemakkelijk kunt aanpassen - voor een stressvrije reis

Zitverkleiner voor pasgeborene
Pasgeborene moeten bijzonder goed beschermd en veilig zijn. Daarnaast leveren wij ook onze speciaal ontwikkelde pasgeboren inzetje mee. Daarmee ligt jouw baby recht - in een comfortabele ergonomische positie.

Speciale schouderkussens
Verminderen duidelijk de voorwaartse beweging van je kind in geval van een aanrijding. De comfortabele speciale schouderkussens houden het veilig in het zitje en zorgen ervoor, dat de kwetsbare nek in het bijzonder wordt beschermd. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale botsing over de schouders en borst van een kind.

Britax Römer anti-kantelsysteem
Bij een ongeluk vermindert het gepatenteerde Antikantel-Systeem de voorwaartse beweging van de autostoel en lijdt de krachten overwegend naar beneden. Hierdoor wordt de impact van de botsing door de stoffering van de autostoel afgezwakt en het gevaar van hoofd- en nekletsel beperkt.

Diepe, zacht gevoerde zijwangen
De diepe en zacht gevoerde zijwangen van de stoel beschermen je kindje bij een zijwaartse botsing. Om de kans op blessures bij je kind zo klein mogelijk te houden

Makkelijk verstelbare hoofdsteun en gordel
Eenvoudiger gaat niet: De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van jouw kind. Controleer voordat je jouw kind in de gordel bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat - net boven de schouders van het kind.

Vijfpuntsgordel
Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen. Het houdt je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

in hoogte verstelbare steunpoot
De steunpoot geeft het baby-autostoeltje extra stabiliteit via de vloer van het voertuig. Het beperkt de kantel- en rotatiebeweging en vermindert de voorwaartse krachten die tijdens een botsing op het kind worden uitgeoefend en beschermt zo jouw kind. De steunpoot is in hoogte verstelbaar tot de hoogte die het meest geschikt is voor de veiligste installatie in jouw auto. De eenvoudig te lezen indicator geeft aan wanneer de steunpoot stevig op de vloer van het voertuig is gepositioneerd.

Snel afneembare hoes
In de auto kan het onderweg behoorlijk vies worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom is de stoelbekleding wasbaar in de wasmachine en kan eenvoudig worden verwijderd zonder de vijfpuntsgordel te hoeven verwijderen. zonder dat je de gordel moet afdoen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

Technische details:
  • Bevestiging in de auto: ISOFIX met steunpoot
  • Installatie: Achterwaarts gericht vanaf de geboorte tot 18 kg en voorwaarts gericht van 9 kg tot 18 kg
  • Afmetingen (H/B/D): 53 x 45 x 63 cm
  • Gewicht: 14,7 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - BRITAX RÖMER Autostoel Dualfix Moonlight Blue
Gemiddelde klantenbeoordeling: 248 Beoordelingen
 
176
 
58
 
8
 
3
 
3
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

BRITAX RÖMER Autostoel Dualfix Moonlight Blue
499,00 €
440,00 €
Top merken