BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 Moonlight Blue
Variant:
  • BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 Cosmos Black
  • BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 Storm Grey
  • BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 Moonlight Blue

Adviesprijs
174,90 €
Prijs
159,91 €
Gratis levering
Bespaar nu
14,99 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A256436

EAN: 4000984195446

BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 Moonlight Blue
Groep 1/2/3, gewicht: 9 tot 36 kg, leeftijd: vanaf ca. 9 maanden tot 12 jaar

De Evolva 123 groeit met je kindje mee, geschikt voor kinderen van 9 kg tot 36 kg. Dankzij de 5-puntsgordel, de speciale schouderpads en de hoge rugleuning is je kindje optimaal beschermd - van 9 maanden tot 12 jaar. En omdat de Evolva 123 niet alleen geschikt is voor de meeste auto's, maar ook toegelaten is voor een slaappositie, biedt hij nog meer comfort. Daarmee kun je je zonder zorgen op de weg concentreren.

Voor kinderen van 9 tot 36 kg
De autostoel groeit met je kind mee. De autostoel is voor kinderen tussen 9 en 36 kg. Na de autostoel vanuit de groep 0/0+ heb je nog maar één autostoel nodig. Als je kleintje groter wordt, kun je eenvoudig van het geïntegreerde gordelsysteem (tot 18 kg) overgaan tot de 3-puntsgordel van de auto (tot 36 kg) - zodat je kindje altijd veilig zit.

In de meeste auto's zeer flexibel
In de loop van de jaren zul je de autostoel waarschijnlijk in een andere auto gebruiken. Geen probleem met de Evolva 123. Hij is namelijk erg licht en kan met behulp van de 3-puntsgordel in de meeste auto's worden geïnstalleerd. Zodoende heb je precies de flexibiliteit die je wenst.

Veel comfort op langere reizen
Gelukkige, tevreden kinderen betekenen ontspannen autoritten. Daarom is het comfort van je kleintje extra belangrijk op langere reizen. De Evolva 123 kan snel in rustpositie worden gebracht voordat de stoel geinstalleerd wordt. Zo kun je altijd de meest comfortabele zitpositie voor de rit kiezen - hoe oud je kindje ook is. Ook kun je handige drank- en snackhouders aan beide zijden van het zitje plaatsen zodat je kleintje altijd iets te eten en te drinken heeft binnen handbereik. En omdat je kind hiermee onderweg alles heeft wat het nodig heeft, kun je zelf 100% concentreren op de weg zonder zorgen te maken over de kleine.

Productdetails:
Bescherming dankzij hoge rugleuning
De zitverhoger met rugleuning beschermt jouw kind op 3 manieren: de zitkuip beschermt het kind van hoofd tot heup, met name bij een zijwaartse impact, de bovenste en onderste gordelgeleiders zorgen dat de veiligheidsgordel op de juiste plaats blijft en de gevoerde hoofdsteun zorgt voor veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van het kind.

Vijfpuntsgordel
Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen. Het houdt je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

Verstelbare rugleuning voor alle leeftijdsgroepen
De ligstand is een comfortabele slaapstand voor het kind. Stel de hellingshoek van de autostoel in, voordat je de stoel in de auto bevestigt.

Speciale schouderkussens
Verminderen duidelijk de voorwaartse beweging van je kind in geval van een aanrijding. De comfortabele speciale schouderkussens houden het veilig in het zitje en zorgen ervoor, dat de kwetsbare nek bijzonder goed wordt beschermd. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale botsing over de schouders en borst van een kind.

Diepe, zacht gevoerde zijwangen
De diepe en zacht gevoerde zijwangen van de stoel beschermen je kindje bij een zijwaartse botsing. Om de kans op blessures bij je kind zo klein mogelijk te houden

Makkelijk verstelbare hoofdsteun en gordel.
De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van het kind. Controleer voordat je de stoel in de auto bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat – net boven de schouders van het kind.

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun
De eenvoudig verstelbare hoofdsteun is speciaal ontworpen voor oudere kinderen die worden vastgegespt met de 3puntsgordel van de auto. De hoofdsteun kan makkelijk met één hand op de juiste positie worden ingesteld, net boven de schouders van het kind - zelfs wanneer het kind in de stoel zit.

Uittrekbare bekerhouder en snackhouder
"Mam, ik heb honger!" Met de geïntegreerde drank- en snackhouders aan beide kanten van de stoel, is er geen gekibbel en gekwebbel, als je kindje iets wil drinken of eten. En omdat alles vast en veilig opgeborgen is, hoef je je geen zorgen te maken over omgevallen drankjes. Zo wordt autorijden leuk.

Snel afneembare hoes
In de auto kan het onderweg behoorlijk chaotisch worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. De wasbare bekleding is zo ontworpen dat deze gemakkelijk kan worden losgehaald zonder dat de gordel hoeft te worden verwijderd. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

Technische details:
  • Bevestiging in de auto: Met de driepuntsgordel van het voertuig te bevestigen
  • Installatie: Voorwaartsgericht 9 tot 36 kg
  • Afmetingen (H x B x D): 61 x -86 x 49 x 48 cm
  • Gewicht: 8 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 Moonlight Blue
4.5
1878 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 1404
 
4 Sterren
| 391
 
3 Sterren
| 68
 
2 Sterren
| 9
 
1 Ster
| 6
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.