BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 Plus Fire Red
 • BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 Plus Black Marble
 • BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 plus Storm Grey
 • BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 plus Moonlight Blue
 • BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 Plus Cosmos Black

Adviesprijs
195,00 €
Prijs
151,57 €
Gratis levering
Bespaar nu
43,43 €-22%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A256434

BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 Plus Fire Red
Groep 1/2/3, gewicht: 9 tot 36 kg, leeftijd: vanaf ca. 9 maanden tot 12 jaar

De Evolva 1-2-3 plus: pure flixibiliteit. Kan in de hoogte en breedte aangepast worden en is zo voor kinderen van 9 tot 36 kg geschikt. Dankzij de 5-puntsgordel, de speciale schouderpads en de hoge rugleuning is je kindje optimaal beschermd - van 9 maanden tot 12 jaar. Bovendien kun je ervan uitgaan dat je kleintje dankzij het innovatieve hoorbare Click & Safe®-veiligheidssysteem met de juiste gordelspanning is vastgezet. En omdat de Evolva 1-2-3 plus niet alleen geschikt is voor de meeste auto's, maar ook toegelaten is voor een slaappositie, biedt hij nog meer comfort. Daarmee kun je je zonder zorgen op de weg concentreren.

Meer veiligheid en comfort - dankzij CLICK & SAFE® en verstelbare breedte van de rugleuning
De Evolva 1-2-3 plus biedt nog meer comfort en is eenvoudig in gebruik. Bovendien heeft de autostoel dezelfde zekerheden die je van Britax Römer mag verwachten. Het innovatieve, hoorbare CLICK & SAFE®-veiligheidssysteem laat je weten als de 5-puntsgordel op de juiste manier is aangespannen zodat je zeker weet dat de kleine dreumes veilig in de gordels zit - niet te strak en niet te los. Als je kindje groeit, kun je de breedte van de zitting aan de lichaamsgrootte van je kindje aanpassen. Dat noemen we intelligente aanpassingsvermogen, die met elk kind meegroeit - zodat je kleintje vele jaren comfortabel en veilig op weg is.

Voor kinderen van 9 tot 36 kg
De autostoel groeit met je kind mee. De autostoel is voor kinderen tussen 9 en 36 kg. Na de autostoel vanuit de groep 0/0+ heb je nog maar één autostoel nodig. Als je kleintje groter wordt, kun je eenvoudig van het geïntegreerde gordelsysteem (tot 18 kg) overgaan tot de 3-puntsgordel van de auto (tot 36 kg) - zodat je kindje altijd veilig zit.

In de meeste auto's zeer flexibel
In de loop van de jaren zul je de autostoel waarschijnlijk in een andere auto gebruiken. Geen probleem met de Evolva 123. Hij is namelijk erg licht en kan met behulp van de 3-puntsgordel in de meeste auto's worden geïnstalleerd. Zodoende heb je precies de flexibiliteit die je wenst.

Productdetails:
Bescherming dankzij hoge rugleuning
De zitverhoger met rugleuning beschermt jouw kind op 3 manieren: de zitkuip beschermt het kind van hoofd tot heup, met name bij een zijwaartse impact, de bovenste en onderste gordelgeleiders zorgen dat de veiligheidsgordel op de juiste plaats blijft en de gevoerde hoofdsteun zorgt voor veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van het kind.

Click & Safe - gordelsysteem
Het is helemaal niet zo makkelijk om bij het vastmaken van de gordel de juiste verhouding te vinden tussen te strak en te losjes. Daarom hebben we CLICK & SAFE® ontwikkeld: het systeem dat ouders laat weten wanneer het kindje op de juiste manier vastzit. Als je de vijfpuntsgordel bij het uiteinde aantrekt, hoor je een klik wanneer de gordel tot de juiste spanning is aangetrokken.

Vijfpuntsgordel
Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen. Het houdt je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

Verstelbare rugleuning voor alle leeftijdsgroepen
De ligstand is een comfortabele slaapstand voor het kind. Stel de hellingshoek van de autostoel in, voordat je de stoel in de auto bevestigt.

Speciale schouderkussens
Verminderen duidelijk de voorwaartse beweging van je kind in geval van een aanrijding. De comfortabele speciale schouderkussens houden het veilig in het zitje en zorgen ervoor, dat de kwetsbare nek bijzonder goed wordt beschermd. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale botsing over de schouders en borst van een kind.

Diepe, zacht gevoerde zijwangen
De diepe en zacht gevoerde zijwangen van de stoel beschermen je kindje bij een zijwaartse botsing. Om de kans op blessures bij je kind zo klein mogelijk te houden

Makkelijk verstelbare hoofdsteun en gordel.
De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van het kind. Controleer voordat je de stoel in de auto bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat – net boven de schouders van het kind.

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun
De eenvoudig verstelbare hoofdsteun is speciaal ontworpen voor oudere kinderen die worden vastgegespt met de 3puntsgordel van de auto. De hoofdsteun kan makkelijk met één hand op de juiste positie worden ingesteld, net boven de schouders van het kind - zelfs wanneer het kind in de stoel zit.

Verstelbaar in de breedte
Jouw kindje groeit, en de stoel groeit mee Niet alleen in de hoogte, maar ook in de breedte Zodat jouw kindje onderweg fijn en veilig zit, laat zich de breedte van de stoel heel snel aanpassen. Gewoon perfect!

Uittrekbare bekerhouder en snackhouder
"Mam, ik heb honger!" Met de geïntegreerde drank- en snackhouders aan beide kanten van de stoel, is er geen gekibbel en gekwebbel, als je kindje iets wil drinken of eten. En omdat alles vast en veilig opgeborgen is, hoef je je geen zorgen te maken over omgevallen drankjes. Zo wordt autorijden leuk.

Snel afneembare hoes
In de auto kan het onderweg behoorlijk chaotisch worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom is de stoelbekleding wasbaar in de wasmachine en kan eenvoudig worden verwijderd. Zonder dat je de gordel moet verwijderen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

Technische details:
 • Bevestiging in de auto: driepuntsgordel van de auto
 • Installatie: Voorwaartsgericht 9 tot 36 kg
 • Afmetingen (H/B/D): 61-86 x 49 x 48 cm
 • Gewicht: 8,0 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 Plus Fire Red
Gemiddelde klantenbeoordeling: 130 Beoordelingen
 
100
 
25
 
3
 
2
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 Plus Fire Red
Adviesprijs 195,00 €
151,57 €
Top merken