Britax Römer Autostoel Evolva 123 SL SICT Cosmos Black
-26%
Variant:
  • Britax Römer Autostoel Evolva 123 SL SICT Cosmos Black
  • BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue
  • BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 SL SICT Blue Marble
  • BRITAX RÖMER Autostoel Evolva 123 SL SICT Grey Marble

Adviesprijs
269,90 €
Prijs
199,00 €
Gratis levering
Bespaar nu
70,90 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A191170

EAN: 4000984149227

Britax Römer Autostoel Evolva 123 SL SICT Cosmos Black
GROEP 1/2/3 Gewicht: 9- 36 kg, Leeftijd: ca. 9 maanden tot 12 jaar

Innovatieve functies, meer flexibiliteit.

De nieuwe Evolva 123 SL Sict biedt nog meer veiligheid.
De autostoel is met SICT uitgerust; die in geval van een zijdelingse botsing bijzondere bescherming biedt. De autostoel is uitgerust met zijn eenvoudige Soft-Latch-System, die de bevestiging met de isofix verankeringspunten in bepaalde voertuigen nog eenvoudiger maakt.
De zachte stof van de hoofdsteun en speciale schoudervulling geven je kindje een geborgen gevoel. De Evolva 123 SL Sict zorgt voor 4 jaar lang comfort en veiligheid voor jouw kindje.

De autostoel groeit met je kind mee. De autostoel is voor kinderen tussen 9 en 36 kg.
Na de autostoel vanuit de groep 0/0+ heb je nog maar één autostoel nodig. Als je kleintje groter wordt, kun je eenvoudig van het geïntegreerde gordelsysteem (tot 18 kg) overgaan tot de 3-puntsgordel van de auto (tot 36 kg) - zodat je kindje altijd veilig zit.

Zeer waarschijnlijk: In de loop van de jaren zul je de autostoel in een andere auto moeten installeren. Geen probleem - met de Evolva 1-2-3 SL SICT. De lichtgewicht-autostoel kun je in de meeste auto's eenvoudig installeren - met Isofix en een 3-puntsgordel, of alleen met de 3-puntsgordel. Beide installatiemogelijkheden bieden je als ouder de flexibiliteit en veiligheid die je onderweg nodig hebt.

Details:

Zijwaartse SICT technologie:
Side Impact Cushion Technology (SICT) biedt superieure zijwaartse botsbescherming. Wordt alleen gebruikt aan de zijde die het dichtst bij het portier zit.

Hoorbaar Click & Safe® systeem
Helemaal niet zo makkelijk om bij het vastmaken van de gordel de juiste verhouding te vinden tussen te strak en te losjes. Daarom hebben we CLICK & SAFE® ontwikkeld: het systeem dat ouders laat weten wanneer het kindje op de juiste manier vastzit. Als je de vijfpuntsgordel bij het uiteinde aantrekt, hoor je een klik wanneer de gordel tot de juiste spanning is aangetrokken.

Zitverhoger met rugleuning biedt bescherming
De zitverhoger met rugleuning beschermt jouw kind op 3 manieren: de zitkuip beschermt het kind van hoofd tot heup, met name bij een zijwaartse impact, de bovenste en onderste gordelgeleiders zorgen dat de veiligheidsgordel op de juiste plaats blijft en de gevoerde hoofdsteun zorgt voor veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van het kind.

Speciale schoudervulling
Verminderen duidelijk de voorwaartse beweging van je kind in geval van een aanrijding Onze hoogwaardige borstkussentjes zijn comfortabel en verminderen de voorwaartse beweging van je kind bij een frontale botsing waarbij extra gelet is op de kwetsbare nek van een kind. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale impact over de schouders en borst van een kind.

Verstelbare rugleuning voor alle leeftijdsgroepen
De ligstand is een comfortabele slaapstand voor het kind. Stel de hellingshoek van de autostoel af voordat je de stoel in de auto bevestigt.

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun
De eenvoudig verstelbare hoofdsteun is speciaal voor oudere kinderen ontworpen bij gebruik van een driepuntsgordel om ze in de autostoel vast te zetten. De hoofdsteun kan eenvoudig met één hand op de juiste positie worden ingesteld, net boven de schouders van het kind - zelfs wanneer het kind in de stoel zit.

Vijfpuntsgordel
Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen. Het houdt je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de shouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

Eenvoudig te verstellen: hoofdsteun en gordel
De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van het kind. Controleer voordat je de stoel in de auto bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat – net boven de schouders van het kind.

Snel afneembare bekleding
In de auto kan het onderweg behoorlijk vies worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom hebben wij een stoelbekleding ontworpen die wasbaar is in de wasmachine en eenvoudig kan worden verwijderd zonder de vijfpuntsgordel te hoeven verwijderen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.


Technische details:
  • Installatie: Voorwaartsgericht 9 tot 36 kg
  • Afmetingen (H/B/D): 61-72 x 51 x 48 cm
  • Gewicht: 8,6 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Britax Römer Autostoel Evolva 123 SL SICT Cosmos Black
4.5
2530 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 1910
 
4 Sterren
| 536
 
3 Sterren
| 66
 
2 Sterren
| 13
 
1 Ster
| 5
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.