BRITAX RÖMER Autostoel Kid II Cosmos Black
  • BRITAX RÖMER Autostoel Kid II Steel Grey
  • BRITAX RÖMER Autostoel Kid II Fire Red
  • Britax Römer Autostoel Kid II Moonlight Blue

134,90 €
Prijs
99,00 €
Gratis levering
Bespaar nu
35,90 €-27%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A152788

BRITAX RÖMER Autostoel Kid II Cosmos Black
GROEP 2-3 Gewicht: 15- 36 kg Leeftijd: ca. 4 tot 12 jaar

Geniet van dagelijks comfort. DeKID II is een autostoel, die met je kindje meegroeit. Comfortabel, gebruiksvriendelijk en veelzijdig, voldoet aan alle behoeften van een familie en is eenvoudig te wisselen tussen verschillende voertuigen. Naast de bewezen veiligheid van BRITAX RÖMER biedt deKID II een intuïtieve gordelvoering in een nieuw design. Op deze manier wordt de kans op het verkeerd vastsnoeren van je kindje verminderd. Pure veiligheid - eenvoudiger gaat niet.

Kenmerken:
Diepe, zachte gevoerde zijkanten bieden je kind over de hele stoel optimale zijwaartse botsbescherming
Rugleuning in V-vorm zorgt dat jouw kind tijdens de groei perfect in het stoeltje past
Intuïtief gepositioneerde gordelgeleidingen zorgen voor een herhaalde correcte positionering van de volwassen 3-puntsgordel voor maximale bescherming van jouw kind.
Installatie: Driepuntsgordel
Rijrichting Voorwaarts
Meervoudig verstelbare hoofdsteun biedt een comfortabele slaapstand voor je kind die je kunt aanpassen zonder het te storen
In hoogte verstelbare hoofdsteun en gordelvoering Leiden de diagonaalgordel perfect over de schouder van je kind
Made in Germany veiligheid die je van BRITAX RÖMER zou verwachten
Zachte gevoerde, wasbare bekleding biedt je kind comfort in de stoel en kan eenvoudig worden verwijderd om te worden gewassen

Afmetingen:
• Afmetingen: H 68-85 x B 51 x D 45 cm
• Gewicht: 5,1 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - BRITAX RÖMER Autostoel Kid II Cosmos Black
Gemiddelde klantenbeoordeling: 231 Beoordelingen
 
191
 
38
 
2
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

BRITAX RÖMER Autostoel Kid II Cosmos Black
134,90 €
99,00 €
Top merken