Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red

Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red


  • Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Storm Grey
  • Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Mystic Black
  • Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Wine Rose

Adviesprijs
229,90 €
Prijs
224,42 €
Gratis levering
Bespaar nu
5,48 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A256715

EAN: 4000984197259

Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red
Groep 2-3, gewicht: 15 tot 36 kg, leeftijd: van ca. 4 tot 12 jaar

De Kidfix II XP SICT is een stoelverhoger met rugleuning die de wettelijke veiligheidsnormen ver overschrijdt. Het XP-PAD biedt een unieke bescherming bij oudere kinderen tijdens frontale botsingen. De SecureGuard-Technologie (aangemeld voor patent) garandeert een optimale bekkengordel-positie. En de uitstekende bescherming bij botsingen van de zijkant, biedt plaats en comfort voor andere passagiers. Deze flexibele kinderstoel biedt het hoogste veiligheidsniveau voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Goed om te weten dat de Kidfix II XP SIC de testwinnaar was in Stiftung Warentest (06/2016).

Uniek: onze frontale stootbescherming
Om je kind bij een frontale botsing maximaal te beschermen, hebben wij de Kidfix II XP SICT uitgerust met onze unieke SecureGuard. Dit helpt om de bekkengordel in een optimale positie te houden - op het bekkenbeen van je kind. Dit vermindert de krachten die inwerken op het buikgebied bij een frontale impact tot 35%*. Bovendien biedt onze XP-PAD bescherming voor het hoofd- en nekgebied bij een frontale impact. Het leidt tot 30%* van de krachten weg van het gevoelige nekgebied, terwijl het hoofd wordt ondersteund en de borst zacht wordt opgevuld.
*Gebaseerd op de Britax 2013 testserie

Uitstekende Side protection
De Kidfix II XP SICT biedt het hoogste niveau van veiligheid voor oudere kinderen. De Kidfix II XP SICT is een autostoeltje met rugleuning dat jouw kind optimaal beschermt bij een zijdelingse aanrijding dankzij de side impact protection technologie (SICT) en de diepe, zacht gevoerde zijsteunen - van het hoofd tot het bekken. Voor optimaal comfort en veiligheid onderweg.

Eenvoudige installatie, uitstekend comfort
De Kidfix II XP SICT is snel en eenvoudig te installeren met Isofix-bevestigingspunten in de auto. Ook wanneer er geen kleine passagier in de auto mee reist kan deze bevestigd blijven in het voertuig bevestigd. Wanneer je de hoogte van de hoofdsteun verandert, past de riem zich automatisch aan. Zo zit de veiligheidsgordel altijd in correcte positie, passend voor de grootte van je kind. De V-vormige rugleuning is speciaal ontworpen om jouw kind meer ruimte op de rug en schouders te geven tijdens het groeien. Hierdoor wordt de rug van jouw kind altijd optimaal ondersteund. Bovendien kan je de rugleuning van het autostoeltje verstellen met behulp van de intrekbare ISOFIX-dwarsbalk, zodat het zitje zich niet alleen beter aanpast aan de hoek van het autostoeltje, maar je kind ook comfortabeler zit.

Product details:

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun
Onze hoofdsteun is speciaal ontwikkeld voor oudere kinderen die met de driepuntsgordel zijn bevestigd. De hoofdsteun kan makkelijk met één hand op de juiste positie worden ingesteld, net boven de schouders van het kind - zelfs wanneer het kind in de stoel zit. De ergonomische hoofdsteun ondersteunt het hoofd van jouw kind wanneer het in slaap valt.

Verstelbare V-vormige rugleuning
De V-vormige rugleuning is speciaal ontworpen om jouw kind meer ruimte op de rug en schouders te geven tijdens het groeien. Hierdoor wordt de rug van jouw kind altijd optimaal ondersteund. Bovendien past de rugleuning van het kinderzitje zich automatisch aan de hoek van het autostoeltje aan. Zodat het beter past en je kind in een comfortabelere positie zit.

Bescherming dankzij hoge rugleuning
De autostoelen met rugleuning beschermen je kind op drie manieren: De zitting beschermt je kind van hoofdje tot bekken, bijzonder in het geval van een zijdelingse botsing. de bovenste en onderste gordelgeleiders zorgen dat de veiligheidsgordel op de juiste plaats blijft en de gevoerde hoofdsteun zorgt voor veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van het kind.

Afneembare hoes
In de auto kan het onderweg behoorlijk chaotisch worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom is de stoelbekleding wasbaar in de wasmachine en kan eenvoudig worden verwijderd. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

XP-PAD
Berustend om te weten: Als uw kind met een 3-puntsgordel is beveiligd, biedt de XP-PAD extra bescherming. Gemaakt van een innovatief, schokabsorberend schuim, vermindert het tot 30%* van de krachten die bij een frontale botsing op het kind worden uitgeoefend. Dus terwijl uw kind door zijn gordel wordt vastgezet, wordt zijn tere nek beter beschermd, zijn hoofd ondersteund en zijn borst zachtjes opgevuld.
*Gebaseerd op de Britax 2013 testserie

SecureGuard
De SecureGuard helpt, de gevoelige buikregio van een ouder kind bijzonder te beschermen - dankzij een extra 4e bevestigingspunt bij de 3-puntsgordel voor volwassenen. Door de optimale positionering van de bekkengordel over de bekkenbotten, vermindert de SecureGuard de krachten, die bij een frontale botsing ontstaan, om tot wel 35% * en geeft je kleintje tijdens de rit tegelijkertijd voldoende bewegingsvrijheid.
*Interne Britax tests met een Q6 dummy die in lengte en gewicht overeenkomt met een gemiddeld 6-jarig kind.

Zijdelingse bescherming - SICT
Side Impact Cushion Technology (SICT) biedt superieure zijwaartse botsbescherming. Het werkt in twee stappen. Aan de ene kant worden de krachten, die tijdens een zijwaartse botsing ontstaan, omgeleid en aan de andere kant worden zij afgezwakt, voordat ze het kind bereiken. Om je kind optimaal te beschermen zou je de SICT aan de naar de deur gerichte kant moeten gebruiken.

Technische details:
  • Bevestiging in de auto: 3-puntsgordel en Isofix of alleen met gordel
  • Installatie: Voorwaartsgericht 15 tot 36 kg
  • Afmetingen (H/B/D): 67 - 85 x 54 x 39 cm
  • Gewicht: 7,3 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red
Gemiddelde klantenbeoordeling: 74 Beoordelingen
 
63
 
9
 
1
 
0
 
1
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red
Adviesprijs 229,90 €
224,42 €