Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red

Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red


 • Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Storm Grey
 • Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Moonlight Blue
 • BRITAX RÖMER Autostoel King II XP SICT Black Series Cosmos Black
 • Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Wine Rose

Adviesprijs
229,90 €
Prijs
224,42 €
Gratis levering
Bespaar nu
5,48 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A256715

Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red
Deze tekst is automatisch vertaald.
Groep 2-3, gewicht: 15 tot 36 kg, leeftijd: van ca. 4 tot 12 jaar.

De Kidfix II XP SICT is een stoelverhoger met rugleuning die de wettelijke veiligheidsnormen ver overschrijdt. De XP-PAD biedt een unieke bescherming tegen frontale aanrijdingen voor oudere kinderen. De SecureGuard-technologie (octrooi aangevraagd) zorgt voor een optimale positionering van de heupgordel. En de uitstekende bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen zorgt voor ruimte en comfort voor andere passagiers. Dit uiterst eetbare flex kinderzitje biedt het hoogste niveau van veiligheid voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Het is goed om te weten dat de Kidfix II XP SICT de testwinnaar was op Stiftung Warentest (06/2016). Met de testuitslag "GUT" en een score van 1,8 kon hij de concurrentie in de categorie "15 kg tot 36 kg" verslaan.

Uniek: onze frontale stootbescherming
Om uw kind te beschermen tegen een frontale maxi botsing hebben we de Kidfix II XP SICT uitgerust met onze unieke SecureGuard. Dit helpt om de bekkengordel in een optimale positie te houden - op het bekkenbeen van uw kind. Dit vermindert de krachten die inwerken op het buikgebied bij een frontale botsing met maximaal 35%* red . Daarnaast biedt onze XP-PAD hoofd- en nekbescherming bij een frontale aanrijding. Het leidt tot 30%* van de krachten weg van het gevoelige nekgebied en ondersteunt tegelijkertijd het hoofd terwijl de borst zacht is opgevuld.
*Gebaseerd op Britax testreeks 2013

Uitstekende bescherming tegen zijdelingse botsingen
De Kidfix II XP SICT biedt het hoogste niveau van veiligheid voor oudere kinderen. De Kidfix II XP SICT is een zitverhoger met rugleuning die uw kind optimaal beschermt bij een zijdelingse aanrijding dankzij onze zijdelingse beschermingstechnologie (SICT) en de diepe, zacht gevoerde zijsteunen - van het hoofd tot het bekken. Meer comfort en veiligheid op de weg is onmogelijk.

Intuïtieve installatie, uitstekend comfort
De Kidfix II XP SICT is niet alleen snel en eenvoudig te installeren met behulp van de bevestigingspunten ISOFIX in de auto, maar blijft ook permanent in het voertuig vastzitten - zelfs als er geen kleine passagier rijdt. En als u de hoogte van de hoofdsteun verandert, worden de gordelgeleiders automatisch aangepast. Dit zorgt ervoor dat de veiligheidsgordel altijd in de juiste positie zit - passend bij de grootte van uw kind. De V-vormige rugleuning is speciaal ontworpen om uw kind meer ruimte te geven op zijn rug en schouders als hij groeit. Dit zorgt ervoor dat het altijd optimaal wordt ondersteund. Bovendien kunt u de rugleuning van het autostoeltje met behulp van de uitschuifbare ISOFIX dwarsbalk verstellen, zodat het zitje zich niet alleen beter aanpast aan de hoek van het autostoeltje, maar uw kind ook comfortabeler zit.

Producteigenschappen:

Gemakkelijk instelbare, ergonomische hoofdsteunen
Onze hoofdsteun is speciaal ontwikkeld voor oudere kinderen die met de driepuntsgordel aan het kinderzitje zijn vastgemaakt. De hoofdsteun kan eenvoudig met één hand in de juiste positie - direct boven de schouders van het kind - worden versteld, zelfs wanneer uw kind zit. En omdat de hoofdsteun ergonomisch is, ondersteunt hij het hoofd van uw kind wanneer het in slaap valt.

Gemakkelijk verstelbare V-rugleuning in V-vorm
De V-vormige rugleuning is speciaal ontworpen om uw kind meer ruimte te geven op zijn rug en schouders als hij groeit. Dit zorgt ervoor dat het altijd optimaal wordt ondersteund. Bovendien past de rugleuning van het kinderzitje zich automatisch aan de hoek van het autostoeltje aan. Zodat het beter past en uw kind in een comfortabelere positie zit.

Bescherming dankzij hoge rugleuning
Onze kinderzitjes met rugleuning beschermen uw kind op drie manieren: de zitschaal beschermt uw kind van hoofd tot heup, vooral bij een zijdelingse botsing. Tegelijkertijd houden de bovenste en onderste gordelgeleiders de autogordel op zijn plaats en zorgt de gewatteerde hoofdsteun voor veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van uw kind.

Afneembare hoes
Soms wordt het behoorlijk rommelig in de auto. Een drankje morst snel of uw kind kan ziek worden van het rijden. Met een verstandige vooruitziende blik hebben we een machinewasbare stoelbekleding ontwikkeld die eenvoudig te verwijderen is. Zo krijgt u de stoel weer snel schoon - en u bent klaar om te gaan.

XP PAD
Verzachtend om te weten: Als uw kind met een driepuntsgordel is beveiligd, biedt de XP-PAD extra bescherming. Gemaakt van een innovatief, schokabsorberend schuim, red verbruikt het tot 30%* van de krachten die bij een frontale botsing op het kind worden uitgeoefend. Dus terwijl uw kind door zijn gordel wordt vastgezet, wordt zijn tere nek beter beschermd, wordt zijn hoofd ondersteund en is zijn borst zachtjes opgevuld.
*Gebaseerd op Britax testreeks 2013

SecureGuard
SecureGuard helpt de gevoelige buik van uw kind te beschermen met een extra 4e bevestigingspunt voor de autogordel voor volwassenen. Door de bekkengordel optimaal over het bekkenbeen van uw kind te plaatsen, vermindert SecureGuard de krachten die bij een frontale botsing worden uitgeoefend tot 35%* en geeft het uw kind voldoende bewegingsvrijheid tijdens het rijden.
*Interne Britax tests met een Q6 dummy die in lengte en gewicht overeenkomt met een gemiddeld 6-jarig kind.

Bescherming tegen zijdelingse botsingen - SICT
In het geval van een zijdelingse botsing biedt onze Side Impact Protection Technology (SICT) de beste bescherming voor uw kind. Aan de ene kant worden de krachten waaraan uw kind bij een zijdelingse botsing wordt blootgesteld, van hem afgewend en aan de andere kant worden ze verzwakt voordat ze uw kind bereiken. Om uw kind optimaal te beschermen, moet u de SICT-technologie gebruiken aan de zijde die naar de deur is gericht.

Technische gegevens:
 • Kan in de auto worden geïnstalleerd: de eigen driepuntsgordel van het voertuig en Isofix of alleen met de gordel.
 • Montage: Naar voren gerichte installatie 15 kg tot 36 kg.
 • Afmetingen (hoogte/breedte/diepte): 67 - 85 x 54 x 54 x 39 x 39 cm
 • gewicht: 7,3 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red
Gemiddelde klantenbeoordeling: 56 Beoordelingen
 
47
 
7
 
1
 
0
 
1
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

Britax Römer Autostoel Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red
Adviesprijs 229,90 €
224,42 €
Top merken