Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Britax Römer Autostoel Kidfix M i-Size Moonlight Blue
-22%
Britax Römer Autostoel Kidfix M i-Size Moonlight Blue
Variant:
  • Britax Römer Autostoel Kidfix M i-Size Moonlight Blue
  • Britax Römer Autostoel Kidfix M i-Size Burgundy Red
  • Britax Römer Autostoel Kidfix M i-Size Dusty Rose
  • Britax Römer Autostoel Kidfix M i-Size Night Blue

Adviesprijs
209,90 €
Prijs
163,77 €
Gratis levering
Bespaar nu
46,13 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A313328

EAN: 4000984312171

Britax Römer Autostoel Kidfix M i-Size Moonlight Blue
i-Size / grootte: 100 tot 150 cm lichaamslengte, gewicht: 15 tot 36 kg, leeftijd: van ca. 3,5 tot 12 jaar

De nieuwe Kidfix M i-Size is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende autofabrikanten, zodat kinderen van 3,5 tot 12 jaar veilig kunnen reizen. Hij is goedgekeurd volgens de nieuwe i-Size -norm en biedt betrouwbare veiligheid en maximaal comfort. Dankzij het smalle ontwerp van de zitting past het kinderzitje in veel voertuigen, waardoor het de ideale oplossing is voor de behoeften van jouw groeiende gezin.

Functionaliteit ontmoet comfort
Maximaal comfort en functionaliteit zijn altijd aan boord met de Kidfix M i-Size . De zachte, gewatteerde stoffen bekleding en de zorgvuldig geplaatste ventilatiegaten in de bekleding zorgen ervoor dat jouw kind altijd comfortabel zit, zelfs tijdens langere autoritten. Dankzij de smalle Design van de stoel kunnen drie Kidfix M i-Size stoelen in de achterbank van veel voertuigen worden gemonteerd, terwijl handige markeringen helpen om de hoofdsteun telkens op de juiste hoogte in te stellen.

Duurzame kwaliteit - verantwoordelijkheid voor de wereld waarin onze kinderen opgroeien.
Onze Kidfix M i-Size is ongeveer 1,3 kg lichter dan zijn voorganger. Het wordt vervaardigd in onze fabriek in Duitsland - waardoor efficiëntere transportroutes ontstaan en ons milieu wordt beschermd. Voor de verpakking van de Kidfix M i-Size gebruiken wij uitsluitend duurzame, plantaardige zakken en kartonnen dozen van gerecycleerd materiaal dat afkomstig is van verantwoorde bronnen. Op die manier beschermen we het milieu en verbeteren we onze CO2-balans. Zelfs de s child er op de producten zijn biologisch afbreekbaar, zodat er geen microplastics in het ecosysteem terechtkomen.

Producteigenschappen:

Bescherming dankzij de hoge rugleuning
Onze autostoelen met rugleuning beschermen jouw kind op drie manieren: de autostoel beschermt jouw kind van hoofd tot heup, vooral bij een aanrijding van opzij. Tegelijkertijd zorgen de bovenste en onderste gordelgeleiders ervoor dat de autogordel op de juiste plaats zit en de gewatteerde hoofdsteun biedt veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van jouw kind.

Comfort als wetenschap
Onze ingenieurs hebben talrijke menselijke lichaamsmodellen geanalyseerd en getest om ervoor te zorgen dat de nieuwe Kidfix i-Size comfortabel is voor zowel jongere als oudere kinderen. Het resultaat is een optimale ergonomie en ontspannende ritten voor het hele gezin.

Nieuw ontworpen zitting voor optimale bescherming in geval van een botsing
In nauwe samenwerking met toonaangevende autofabrikanten is het zitoppervlak opnieuw ontworpen om de krachten op de nek met tot 10%* te verminderen.

*Intern Britax tests met een Q10 dummy die qua lengte en gewicht overeenkomt met een gemiddeld 10-jarig kind.

Gemakkelijk verstelbare, ergonomische hoofdsteun
De hoofdsteun is zo ontworpen dat hij bijzonder comfortabel is voor oudere kinderen. Hij kan moeiteloos in de juiste positie worden gebracht. De praktische markeringen op de achterkant helpen om de juiste instelling te vinden telkens als het zitje van auto wordt verwisseld of door verschillende kinderen wordt gebruikt.

Ventilatie
Zorgvuldig geplaatste ventilatiegaten zorgen voor een doeltreffende luchtcirculatie, zodat jouw kind het altijd comfortabel heeft, zelfs tijdens lange autoritten.

Drie autostoelen naast elkaar
Dankzij de slanke en compacte Design van de Kidfix M i-Size kunnen tot drie autostoelen naast elkaar op de achterbank van veel voertuigen worden geplaatst.

Afneembare hoes
Soms kan het er in de auto nogal chaotisch aan toe gaan. Het is makkelijk om iets te morsen of je kind kan ziek worden van het rijden. Met vooruitziende blik hebben wij een in de machine wasbare bekleding ontwikkeld die gemakkelijk te verwijderen is. Dus je kunt de zitting snel weer schoon krijgen - en je bent klaar om te gaan.

Technische gegevens:
  • Installatiemogelijkheden in de auto: eigen 3-puntsgordel of Isofix en eigen 3-puntsgordel
  • Installatie: Voorwaarts gerichte installatie 100 tot 150 cm
  • Afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 63 - 83 x 44 x 42 cm
  • Gewicht: 6,5 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Britax Römer Autostoel Kidfix M i-Size Moonlight Blue
5
305 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 259
 
4 Sterren
| 40
 
3 Sterren
| 4
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Britax Römer Autostoel Kidfix M i-Size Moonlight Blue
Britax Römer Autostoel Kidfix M i-Size Moonlight Blue
Adviesprijs 209,90 €
163,77 €