Britax Römer Autostoel King II ATS Blue Marble

Britax Römer Autostoel King II ATS Blue Marble


  • Britax Römer Autostoel King II ATS Olive Green
  • Britax Römer Autostoel King II ATS Mystic Black

Adviesprijs
290,00 €
Prijs
289,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A230757

EAN: 4000984184150

Britax Römer Autostoel King II ATS Blue Marble
Groep 1, gewicht: 9- 18 kg, leeftijd: ca. 9 maanden tot 4 jaar

Goed opgelet: De King II ATS waakt met zijn innovatieve Active Tensioning System (ATS) gedurende de hele reis over jouw kind. De ATS helpt je om de gordel met de juiste spanning vast te spannen. De gordelspanner trekt de gordel bovendien dynamisch terug zodat de spanning van de gordel altijd precies goed blijft. En als de gordelspanning zich toch plots verandert, wordt je geïnformeerd door een waarschuwingssignaal. Hierdoor kun je je helemaal op het verkeer concentreren - zonder verdere zorgen om je kind. Dankzij het gepatenteerde gordelspansysteem is de autostoel ook eenvoudig te installeren. Absolute veiligheid.

Goed om te weten, dat de King II ATS van de stichting Warentest (06/2015) met een "GOED" is bekroond.

Veiligheid van begin tot eind van de reis
Veiligheid voorop. Dankzij het automatische spansysteem (ATS) van de King II ATS kun je erop vertrouwen dat je kindje gedurende de hele reis op de juiste manier de gordel om heeft en veilig in het stoeltje zit.
De geludisindicator en het groene licht laten je zien of de gordelspanning correct is, terwijl de gordelspanner de gordel al naar behoefte actief terugtrekt zodat de spanning altijd precies juist blijft. En als de gordelspanning zich toch plots verandert tijdens de reis, informeert een waarschuwingssignaal je.

Uitstekende compatibiliteit, eenvoudige installatie
Zeer flexibel, de King II ATS. Omdat het universeel is goedgekeurd voor gebruik in elke auto die is uitgerust met 3-puntsgordels en ook eenvoudig kan worden geïnstalleerd. De klapbare rugleuning maakt het mogelijk om driepuntsgordel makkelijk in de correcte positie brengen. En zodra de gordel vast zit, spant het zitje de gordel automatisch, zodat jouw kind goed beschermd is.

Productdetails:
Voorwaartse gerichte riemgesp
Zodat jouw kind comfortabel de gordel kan omdoen blijft de gesp naar voren gericht.

Snel afneembare hoes
In de auto kan het onderweg behoorlijk chaotisch worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom is de stoelbekleding wasbaar in de wasmachine en kan eenvoudig worden verwijderd. Zonder dat je de gordel moet verwijderen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

Active Tensioning System (ATS): Veiligheid voorop.
Dankzij de Active Tensioning System (ATS) zit je kind tijdens de reis altijd correct in de gordels. De geludisindicator en het groene licht laten je zien of de gordelspanning correct is, terwijl de gordelspanner de gordel al naar behoefte actief terugtrekt zodat de spanning altijd precies juist blijft. En als de gordelspanning zich toch plots verandert, wordt je geïnformeerd door een waarschuwingssignaal.

Kantelbare zitgedeelte en riemspansysteem
Onze gepatenteerde riemspansysteem en de kantelbare zitgedeelte maakt het mogelijk om de autostoel met een driepuntgordel vast te maken. Als het zit gedeelte naar voren gekanteld is dan kan de gordel geplaatst worden en spant zich vanzelf aan.

Diepe, zacht gevoerde zijkanten
De diepe en zacht gevoerde zijkanten van de stoel beschermen je kindje bij een zijwaartse botsing. Om de kans op blessures bij je kind zo klein mogelijk te houden

Makkelijk verstelbare hoofdsteun en gordel.
Eenvoudiger gaat niet: De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van jouw kind. Controleer voordat je jouw kind in de gordel bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat - net boven de schouders van het kind.

Vijfpuntsgordel
Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen. Het houdt je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

Speciale schouderkussens
Verminderen duidelijk de voorwaartse beweging van je kind in geval van een aanrijding. De comfortabele speciale schouderkussens houden het veilig in het zitje en zorgen ervoor, dat de kwetsbare nek bijzonder goed wordt beschermd. Ze helpen ook bij een evenredigere verdeling van de krachten bij een frontale botsing over de schouders en borst van een kind.

Meervoudig verstelbare zit-posities
Autorijden zou voor je kind zo aangenaam mogelijk moeten zijn. Daarom is deze stoel met 4 rustposities ontwikkeld, die je eenvoudig kunt verstellen - voor een stressvrije reis met een blij kindje.

Technische details:
  • Installatie: Eenvoudige installatie met het gepatenteerde gordelspansysteem voor de driepuntsgordel van de auto
  • Rijrichting: Voorwaartsgericht 9 tot 18 kg
  • Afmetingen (H/B/D): 67 x 45 x 54 cm
  • Gewicht: 10,3 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Britax Römer Autostoel King II ATS Blue Marble
Gemiddelde klantenbeoordeling: 12 Beoordelingen
 
7
 
4
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

Britax Römer Autostoel King II ATS Blue Marble
Adviesprijs 290,00 €
289,00 €