#blijfthuis kortingscodes! 🏡
#blijfthuis kortingscodes! 🏡
Kortingscode kiezen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Britax Römer Autostoel King II ATS Olive Green

Britax Römer Autostoel King II ATS Olive Green


  • Britax Römer Autostoel King II ATS Mystic Black

Adviesprijs
260,00 €
Prijs
249,00 €
Gratis levering
Bespaar nu
11,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A195626

EAN: 4000984151398

Britax Römer Autostoel King II ATS Olive Green
Deze tekst is automatisch vertaald.
Groep 1, gewicht: 9 tot 18 kg, leeftijd: van ca. 9 maanden tot 4 jaar.

Goed horloge: Met zijn innovatieve Active Tensioning System (ATS) waakt de King II ATS actief over uw kind gedurende de hele reis.
De ATS zal u helpen om het met de juiste spanning vast te binden. Bovendien trekt de gordelspanner de riem indien nodig dynamisch terug, zodat de spanning altijd precies goed blijft. En als de riemspanning verandert, wordt u gewaarschuwd door een waarschuwingstoon. Zo kunt u zich concentreren op het verkeer - zonder zich zorgen te maken over uw kind. Last but not least is de stoel eenvoudig te installeren dankzij het gepatenteerde gordelspansysteem. Ik weet zeker dat het dat is.

Het is goed om te weten dat de King II ATS van Stiftung Warentest (06/2015) werd bekroond met een "GUT" en een cijfer van 2,5.

Veiligheid van het begin tot het einde van de reis
Dit is zeker: dankzij het automatische spansysteem (ATS) van de King II ATS bent u er zeker van dat uw kind gedurende de hele reis op de juiste en veilige manier in zijn of haar stoel is vastgebonden.
De toonindicator en het groene lampje geven aan of de riemspanning juist is, terwijl de gordelspanner de riem indien nodig actief intrekt, zodat de spanning altijd precies goed blijft. En als de riemspanning tijdens de rit verandert, wordt u gewaarschuwd door een waarschuwingstoon.

Uitstekende compatibiliteit, eenvoudige installatie
Nogal een ibel flex , de King II ATS. Hij is universeel goedgekeurd voor gebruik in elke auto die is uitgerust met driepuntsgordels en is bovendien eenvoudig te installeren. Met de opklapbare zitschaal kunt u de driepuntsgordel gemakkelijk in de juiste positie brengen. En als de veiligheidsgordel eenmaal is bevestigd, spant het zitje automatisch de gordel aan - zodat uw kind goed vastzit.

Productgegevens:
Riemgesp naar voren gericht
Om uw kind comfortabel in zijn of haar zitje te kunnen vastmaken, blijft het gordelslot in een voorwaartse positie staan.

Snel afneembare hoes
Soms worden de straten behoorlijk rommelig. Een drankje morst snel of uw kind kan ziek worden van het rijden. Met een verstandige vooruitziende blik hebben we een machinewasbare stoelbekleding ontwikkeld die eenvoudig te verwijderen is. Zonder de riem te hoeven verwijderen. Zo krijgt u de stoel weer snel schoon - en u bent klaar om te gaan.

Actieve Spanningssysteem (ATS): Zoveel is veilig.
Dankzij het Active Tensioning System (ATS) is uw kind tijdens het rijden altijd veilig vastgebonden. De toonindicator en het groene lampje geven aan of de riemspanning juist is, terwijl de gordelspanner de riem indien nodig actief intrekt, zodat de spanning altijd precies goed blijft. En als de riemspanning tijdens de rit verandert, wordt u gewaarschuwd door een waarschuwingstoon.

Kantelbare zitschaal en gordelspansysteem
Met ons gepatenteerde gordelspansysteem en de kantelbare zitschaal kunt u het autostoeltje met de driepuntsgordel van uw auto eenvoudig, veilig en veilig installeren. Wanneer de zitschaal naar voren wordt gekanteld, is de veiligheidsgordel gemakkelijk vast te zetten en vervolgens wordt de gordel automatisch gespannen wanneer u het zitje weer in de oorspronkelijke positie terugzet - zodat uw kind goed is vastgezet.

Diepe, zacht gewatteerde zijwanden
Onze diepe, zacht gevoerde zijwanden werken als een beschermende cocon die de kracht van een zijdelingse botsing opvangt. Om het risico op letsel bij uw kind te minimaliseren.

Gemakkelijk verstelbare hoofdsteun en riemen
Gemakkelijker kan het niet: u kunt onze gewatteerde hoofdsteun en schouderbanden met één hand aanpassen aan de grootte van uw kind. Zorg ervoor dat de hoofdsteun zich in de juiste positie bevindt, net boven de schouders van uw baby, voordat u de riemen aantrekt.

5-puntsgordelsysteem
Wij zijn ervan overtuigd dat een 5-puntsgordelsysteem de beste manier is om uw kind in een autostoel te beschermen. Omdat het uw nageslacht optimaal vastzet in de beschermende schaal van de zitting. Bij een botsing verdeelt het gordelsysteem de krachten die optreden bij een botsing over 5 punten en vermindert deze: op de schouders, heupen en gespen tussen de benen. Zo is uw kind van alle kanten beschermd bij een ongeval.

Speciale schoudervullingen
Bij een frontale botsing, zou uw kind naar voren komen. Onze comfortabele speciale schoudervullingen houden het stevig op zijn plaats en zorgen ervoor dat de nek van het kwetsbare kind bijzonder goed beschermd is. En ze verdelen de krachten die een frontale impact met zich meebrengt gelijkmatig over de schouders en borst van uw kind.

Meerdere verstelbare rust one posities
Het rijden moet voor uw kleintje zo comfortabel mogelijk zijn. Daarom is dit stoeltje ontworpen met vier rustposities one die u gemakkelijk kunt instellen voor een stressvrije reis met een piepend gelukkig kind.

Technische gegevens:
  • Installatie: Met gepatenteerd autogordelspansysteem voor de driepuntsgordel van het voertuig.
  • Rijrichting: Naar voren gerichte installatie 9 kg tot 18 kg.
  • Afmetingen (hoogte/breedte/diepte): 67 x 45 x 54 x 54 cm
  • gewicht: 10,3 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Britax Römer Autostoel King II ATS Olive Green
Gemiddelde klantenbeoordeling: 12 Beoordelingen
 
7
 
4
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

Britax Römer Autostoel King II ATS Olive Green
Adviesprijs 260,00 €
249,00 €