10% korting vandaag!👯
10% korting vandaag!👯
Jouw kortingscode:
10WV2667
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
i
BRITAX RÖMER Autostoel King II Black Series Storm Grey
Variant:
  • BRITAX RÖMER Autostoel King II Black Series Storm Grey
  • BRITAX RÖMER Autostoel King II Black Series Cosmos Black
  • BRITAX RÖMER Autostoel King II Black Series Moonlight Blue

Adviesprijs
200,00 €
Prijs
185,16 €
Gratis levering
Bespaar nu
14,84 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A215457

EAN: 4000984181289

BRITAX RÖMER Autostoel King II Black Series Storm Grey
Groep 1, 9 tot 18 kg, van ca. 9 maanden tot 4 jaar

Het nieuwe iconische King Design met patenteerte gordelspanning systeem verzekerd een makkelijke en zekere installatie van het zitje in de auto.

De KING II verbindt veiligheid met comfort. De geïntegreerde zijwaartse en voorwaartse bescherming garanderen een veilige reis. Meervoudig verstelbare zitposities voor een comfortabele reis kleine slapers en actieve peuters. Het gepatenteerde gordel spansysteem en kantelbare kuip zorgen elke keer voor een eenvoudige en veilige installatie.

KING II - Eenvoudige installatie van de autostoel
Zeer flexibel, de King II. Omdat het universeel is goedgekeurd voor gebruik in elke auto die is uitgerust met 3-puntsgordels en ook eenvoudig kan worden geïnstalleerd. De klapbare rugleuning maakt het mogelijk om driepuntengordel makkelijk in de correcte positie brengen. En zodra de zekerheidsgordel vast zit, spant het zitje de gordel automatisch, zodat jouw kind goed beschermd is.

Eigenschappen:

Makkelijk verstelbare hoofdsteun en gordel
De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van het kind. Controleer voordat je de stoel in de auto bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat – net boven de schouders van het kind.

Vijfpuntsgordel
Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen. Het houdt je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

Speciale schouderkussens
Verminderen duidelijk de voorwaartse beweging van je kind in geval van een aanrijding. De comfortabele speciale schouderkussens houden het veilig in het zitje en zorgen ervoor, dat de kwetsbare nek in het bijzonder wordt beschermd. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale botsing over de schouders en borst van een kind.

Meervoudig verstelbare zit-posities
Autorijden zou voor je kind zo aangenaam mogelijk moeten zijn. Dat is waarom deze stoel die verschillende voorwaartse en achterwaartse rustposities ontwikkelt die je gemakkelijk kunt aanpassen - voor een stressvrije reis

Voorwaartse gerichte riemgesp
Zodat jouw kind comfortabel de gordel kan omdoen blijft de gesp naar voren gericht.

Snel afneembare hoes
In de auto kan het onderweg behoorlijk vies worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom is de stoelbekleding wasbaar in de wasmachine en kan eenvoudig worden verwijderd zonder de vijfpuntsgordel te hoeven verwijderen. zonder dat je de gordel moet afdoen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

Kantelbare zitgedeelte en riemspansysteem
Onze gepantenteerde riemspansysteem en de kantelbare zitgedeelte maakt het mogelijk om de autokinderzit met een driepuntgordel vast te maken. Als het zit gedeelte naar voren gekanteld is dan kan de gordel geplaatst worden en spant zich vanzelf aan.

Diepe, zacht gevoerde zijwangen
De diepe en zacht gevoerde zijwangen van de stoel beschermen je kindje bij een zijwaartse botsing. Om de kans op blessures bij je kind zo klein mogelijk te houden

Technische details:
  • Bevestiging in de auto: driepuntgordel
  • Installatie: Voorwaartsgericht 9 tot 18 kg
  • Afmetingen (H/B/D): 67 x 45 x 54 cm
  • Gewicht: 10,3 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - BRITAX RÖMER Autostoel King II Black Series Storm Grey
Gemiddelde klantbeoordeling:
198 Beoordelingen
 
158
 
33
 
7
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

BRITAX RÖMER Autostoel King II Black Series Storm Grey
Adviesprijs 200,00 €
185,16 €