BRITAX RÖMER Autostoel King II LS Storm Grey
  • BRITAX RÖMER Autostoel King II LS Cosmos Black
  • Britax Römer Autostoel King II LS Blue Marble
  • Britax Römer Autostoel King II LS Black Marble

Adviesprijs
229,90 €
Prijs
229,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A256584

EAN: 4000984151404

BRITAX RÖMER Autostoel King II LS Storm Grey
Groep 1, gewicht: 9- 18 kg, leeftijd: ca. 9 maanden tot 4 jaar

De innovatieve King II LS is voorzien van een unieke licht- en geluidsindicator die je helpt om je kindje met de juiste spanning vast te maken. Zo ben je altijd veilig onderweg. En het gepatenteerde gordelspansysteem voor een perfecte aansluiting in de auto en de geavanceerde zijdelingse en frontale bescherming maken het gemakkelijker dan ooit om je kind onderweg te beschermen.

Goed om te weten dat de King II LS de testwinnaar was in Stiftung Warentest (11/2015).

Rustgevende veiligheid
Met de King II LS kan je rustig wegrijden. Het heeft een innovatief verlichtingssysteem (LS) waarmee je niet alleen kunt zien, maar ook kunt horen of de gordel de juiste spanning heeft. Let gewoon op het groene licht en het klikgeluid - en je weet dat je kind veilig is. Zeer comfortabel.

Uitstekende compatibiliteit, eenvoudige installatie
Zeer flexibel, de King II LS Omdat het universeel is goedgekeurd voor gebruik in elke auto die is uitgerust met 3-puntsgordels en ook eenvoudig kan worden geïnstalleerd. De klapbare rugleuning maakt het mogelijk om driepuntsgordel makkelijk in de correcte positie brengen. En zodra de gordel vast zit, spant het zitje de gordel automatisch, zodat jouw kind goed beschermd is.

Eigenschappen:

Diepe, zacht gevoerde zijkanten
De diepe en zacht gevoerde zijkanten van de stoel beschermen je kindje bij een zijwaartse botsing. Om de kans op blessures bij je kind zo klein mogelijk te houden

Makkelijk verstelbare hoofdsteun en gordel.
Eenvoudiger gaat niet: De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van jouw kind. Controleer voordat je jouw kind in de gordel bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat - net boven de schouders van het kind.

Vijfpuntsgordel
Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen. Het houdt je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

Speciale schouderkussens
Verminderen duidelijk de voorwaartse beweging van je kind in geval van een aanrijding. De comfortabele speciale schouderkussens houden het veilig in het zitje en zorgen ervoor, dat de kwetsbare nek in het bijzonder wordt beschermd. Ze helpen ook bij een evenredigere verdeling van de krachten bij een frontale botsing over de schouders en borst van een kind.

Meervoudig verstelbare posities
Autorijden zou voor je kind zo aangenaam mogelijk moeten zijn. Daarom is deze stoel met 4 rustposities ontwikkeld, die je eenvoudig kunt verstellen - voor een stressvrije reis met een blij kindje.

Voorwaartse gerichte riemgesp
Zodat je jouw kind comfortabel de gordel kan omdoen blijft de gesp naar voren gericht.

Snel afneembare hoes
In de auto kan het onderweg behoorlijk chaotisch worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom is de stoelbekleding wasbaar in de wasmachine en kan eenvoudig worden verwijderd. Zonder dat je de gordel moet verwijderen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

Light System (LS)
Met het innovatieve verlichtingssysteem (LS) kan je niet alleen zien, maar ook horen of de gordel de juiste spanning heeft. De toonindicator en het groene lampje geven aan of de gordelspanning correct is en of je kind goed is vastgemaakt.

Kantelbare zitgedeelte en riemspansysteem
Onze gepatenteerde riemspansysteem en de kantelbare zitgedeelte maakt het mogelijk om de autostoel met een driepuntgordel vast te maken. Als het zitgedeelte naar voren gekanteld is, is de veiligheidsgordel gemakkelijk vast te zetten en vervolgens wordt de gordel automatisch gespannen wanneer het zitje weer in de oorspronkelijke positie wordt gezet - zodat je kindje goed is vastgezet.

Technische details:
  • Installatie: Naar voren gerichte opstelling 9 tot 18 kg
  • Afmetingen (H/B/D): 67 x 45 x 54 cm
  • Productgewicht: 10,3 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - BRITAX RÖMER Autostoel King II LS Storm Grey
Gemiddelde klantenbeoordeling: 138 Beoordelingen
 
105
 
28
 
3
 
1
 
1
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

BRITAX RÖMER Autostoel King II LS Storm Grey
Adviesprijs 229,90 €
229,00 €