BRITAX RÖMER Autostoel Multi-Tech III Storm Grey
Adviesprijs
349,90 €
Prijs
330,90 €
Gratis levering
Bespaar nu
19,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A234840

EAN: 4000984166767

BRITAX RÖMER Autostoel Multi-Tech III Storm Grey
GROEP 1+/2, Gewicht: 9- 25 kg, Leeftijd: ca. 9 maanden tot 6 jaar

Of je hem voorwaarts of achterwaarts installeert: De veelzijdig inzetbare Multi-Tech III kan alles - zo kan hij langer achterwaarts gericht of optionaal voorwaarts gericht worden gebruikt, van 9 tot 25 kg. En omdat de hoofdsteun, het gordelsysteem en de rugleuning verstelbaar zijn, kan de stoel met jouw kindje meegroeien. Dankzij de inbouw-indicatoren en optimale side protection biedt de Multi-Tech III enorm veel veiligheid voor jouw kind. Zodat je als ouder gerust kunt zijn.

Optimale bescherming, maximale flexibiliteit
Maximale bescherming voor jouw kind - op de lange termijn. Want de Multi-Tech III verbindt flexibiliteit met veiligheid en is geschikt voor kinderen van 9 tot 25 kg (ca. 9 maanden tot 6 jaar). Als hij achterwaarts gericht wordt gebruikt, is jouw kind bij een frontale botsing door de hele breedte van de stoel beschermd. Dat betekent een kleinere verwondingsgevaar, omdat de krachten van de botsing minder op de hals en op het hoofd van jouw kindje werken. En als je wilt, kan je de stoel ook in de voorwaartse richting gebruiken - voor nog meer comfort.

Uitstekende Side protection
De Multi-Tech III biedt door het veilige side protection systeem (SICT) meer veiligheid voor jouw kindje. Dankzij de diepe, zachte zijwangen en de SICT side protection is jouw kindje optimaal beschermd in geval van een botsing van opzij. Zo biedt de Multi-Tech III het hoogste comfort en de hoogste veiligheid - voor een ontspannen en rustige rit.

Eigenschappen:

Verstelbaar in de breedte
Jouw kindje groeit, en de stoel groeit mee Niet alleen in de hoogte, maar ook in de breedte Zodat jouw kindje onderweg fijn en veilig zit, laat zich de breedte van de stoel heel snel aanpassen. Gewoon perfect!

Afneembare hoes
In de auto kan het onderweg behoorlijk vies worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom is de stoelbekleding wasbaar in de wasmachine en kan eenvoudig worden verwijderd. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

Zijdelingse bescherming - SICT
Side Impact Cushion Technology (SICT) biedt superieure zijwaartse botsbescherming. Het werkt in twee stappen. Aan de ene kant worden de krachten, die tijdens een zijwaartse botsing ontstaan, omgeleid en aan de andere kant worden zij afgezwakt, voordat ze het kind bereiken. Om je kind optimaal te berschermen zou je de SICT aan de naar de deur gerichte kant moeten gebruiken.

Langer achteruit rijden:
Bij een frontale botsing - het meest voorkomende type verkeersongevallen - bieden achterwaarts gerichte kinderautostoeltjes de beste bescherming. Want daar wordt de Impact van de botsing opgevangen over de rug van de stoel, waar ze - sterk verminderd - gelijkmatig verdeeld wordt over het hoofd, de nek en het bovenlichaam. Bij een voorwaarts gerichte installatie wordt de kracht van de impact anders verdeeld over de stoelconstructie en het bevestigingssysteem. Er kunnen meer krachten op het lichaam van uw kind inwerken. Daarom bevelen we jou ook aan, je kleintje zolang mogelijk achterwaartsgericht in de auto transporteren.

Diepe, zacht gevoerde zijwangen
De diepe en zacht gevoerde zijwangen van de stoel beschermen je kindje bij een zijwaartse botsing. Om de kans op blessures bij je kind zo klein mogelijk te houden

Speciale schouderkussens
Verminderen duidelijk de voorwaartse beweging van je kind in geval van een aanrijding. De comfortabele speciale schouderkussens houden het veilig in het zitje en zorgen ervoor, dat de kwetsbare nek bijzonder goed wordt beschermd. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale botsing over de schouders en borst van een kind.

Vijfpuntsgordel
Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen. Het houdt je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

Makkelijk verstelbare hoofdsteun en gordel.
Eenvoudiger gaat niet: De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van jouw kind. Controleer voordat je jouw kind in de gordel bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat - net boven de schouders van het kind.

Technische details:
  • Bevestiging in de auto: 3 puntsgordel van de auto en fixeergordels (achterwaarts gericht) of 3 punts autogordel (voorwaarts gericht)
  • Installatie: Achterwaarts gerichte installatie; 9 tot 25 kg of voorwaarts gerichte installatie; 9 tot 25 kg.
  • Afmetingen (H/B/D): 62 - 72 x 45 x 48 cm
  • Gewicht: 10,5 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: BRITAX RÖMER Autostoel Multi-Tech III Storm Grey
4.5
160 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 107
 
4 Sterren
| 45
 
3 Sterren
| 5
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

BRITAX RÖMER Autostoel Multi-Tech III Storm Grey
BRITAX RÖMER Autostoel Multi-Tech III Storm Grey
Adviesprijs 349,90 €
330,90 €