Cam Cam® COPENHAGEN Badspeelgoed - Zeilboot
NIEUW Duurzaam
Prijs
31,00 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A384745

EAN: 5712805052669

Cam Cam® COPENHAGEN Badspeelgoed - Zeilboot
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
 • Leuke set bestaande uit twee badspeeltjes in de vorm van een schattige zeilboot in klassieke witte en Marine kleuren met een heldere orange gekleurde reddingsboei.
 • De verschillende vormen en texturen maken het badspeelgoed aantrekkelijk voor kinderhanden en stimuleren de tastzin en het zicht van het kind.
 • De bijpassende maritieme elementen stimuleren het vertellen van verhalen en de droom van een groot avontuur op volle zee.
 • Perfect entertainment voor badplezier met het hele gezin
 • Het badspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, volledig vrij van BPA en andere potentieel schadelijke stoffen, en met de hand beschilderd met kindveilige verf op waterbasis.
 • Het is ontworpen zonder gaten om schimmel en bacteriën op natuurlijke wijze op afstand te houden.
Afmetingen en gewicht:
 • Zeilboot: 12 x 8,5 x 6 cm
 • Reddingsgordel: 1,6 x 5,4 x 5,4 cm
Materiaal en verzorging:
 • Gemaakt van puur, natuurlijk rubber van Hevea rubberbomen.
 • Natuurlijk rubber is een zeer duurzaam materiaal dat 100% duurzaam en biologisch afbreekbaar is.
 • Onderhoudsinstructies: afspoelen in lauw water met zeep, daarna afspoelen met schoon water

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Cam Cam® COPENHAGEN Badspeelgoed - Zeilboot
Cam Cam® COPENHAGEN Badspeelgoed - Zeilboot
31,00 €