Cam Cam® COPENHAGEN schoolrugzak - Green Leaves
NIEUW Duurzaam

Cam Cam® COPENHAGEN schoolrugzak - Green Leaves


Variant:
  • Cam Cam® COPENHAGEN Schoolrugzak - gedrukt Leaves Rose
  • Cam Cam® COPENHAGEN schoolrugzak - Green Leaves

Prijs
77,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A384796

EAN: 5712805032746

Cam Cam® COPENHAGEN schoolrugzak - Green Leaves
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • De mooiste rugzak voor schoolkinderen in klas 0-3.
  • De rugzak is even functioneel als stijlvol met een ergonomisch ondersteund rugpand, thermische isolatie in het voorvak en een waterfleshouder aan de zijkant.
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen: 35 x 27 x 15 cm
Materiaal en verzorging:
  • Materiaal: 100% gerecycleerd polyester
  • Onderhoudsinstructies: machinewas op 30°C. Gebruik een mild schoonmaakmiddel. Niet centrifugeren.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Cam Cam® COPENHAGEN schoolrugzak - Green Leaves
Cam Cam® COPENHAGEN schoolrugzak - Green Leaves
77,00 €