CAT Junior Crew Construction Pals
NIEUW
Prijs
11,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A382430

EAN: 0021664824436

CAT Junior Crew Construction Pals
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Leeftijd: 2 jaar en ouder
  • De Cat Construction Pals zijn ontworpen om het leren intuïtief en leuk te maken terwijl ze de fijne motoriek van een kind stimuleren.
  • Druk op de Construction Pal-helm en elk voertuig komt tot leven met een geanimeerd gezicht en Kid- Vroom Sounds™ waar je kind dol op zal zijn.
  • Zie hun nieuwsgierigheid groeien als ze steeds weer op de helm drukken om de gezichtsuitdrukkingen van hun vriendjes te zien veranderen en 7 unieke Kid- Vroom Sounds™ worden geactiveerd.
  • Echte Cat machines staan bekend om hun hoge kwaliteit, en dit speelgoed is niet anders.
  • Gebouwd om de ontberingen van het spelen te weerstaan, zullen deze voertuigen het favoriete speelgoed van uw kind worden.
Materiaal en verzorging:
  • Materiaal: Plastic

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

CAT Junior Crew Construction Pals
CAT Junior Crew Construction Pals
11,99 €