cbx Autostoel Aura Crunchy Red-rood
Prijs
149,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A239509

cbx Autostoel Aura Crunchy Red-rood
De autostoel cbx Aura is een autostoel die met de rijrichting mee wordt geïnstalleerd, voor de groep 1/2/3, voor kinderen vanaf 9 maanden tot 12 jaar (9-36 kg). De Aura heeft een verstelbaar vangkussen, dat tot 3,5 jaar gebruikt wordt en daarna wordt verwijderd. Dit reduceert het risico op nekverwondingen, zonder het kindje in te perken. De extra dikke bescherming voor botsingen van opzij zorgt voor extra veiligheid bij een ongeluk. Een modern design met veiligheidsapecten.

Voorwaarts
De autostoel is voorwaarts gericht voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar (9 tot 36 kg). Het vangkussen wordt tot een leeftijd van 3,5 jaar gebruikt en bij 12 jaar verwijderd.

Extra dikke bescherming voor botsingen van opzij.
Biedt extra bescherming.

7-voudig in hoogte verstelbare hoofdsteun
De verstelbare hoofdsteun biedt 7 posities om individueel aangepast te worden, als jouw kindje groeit.

Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 3,5 jaar
Reduceert het risico op zware nekverwondingen, zonder het kindje in te perken. Met 3,5 jaar wordt het vangkussen verwijderd.

Technische details:
  • Bekleding is wasbaar
  • Afmetingen (L/B/H): 43 x 49 x 65 cm
  • Gewicht: 7,7 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

cbx Autostoel Aura Crunchy Red-rood
149,95 €
Top merken