CHICCO Draagzak Myamaki Complete Grey Aquarelle

CHICCO Draagzak Myamaki Complete Grey Aquarelle


  • CHICCO Draagzak Myamaki Complete Denim Cyclamen
  • CHICCO Draagzak Myamaki Complete Denim Beige
  • CHICCO Draagzak Myamaki Complete Grey Stripes

Adviesprijs
95,00 €
Prijs
92,15 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A223922

CHICCO Draagzak Myamaki Complete Grey Aquarelle
Myamaki is een ergonomische draagzak van Chicco.

Productdetails:
  • Aanbevolen vanaf de geboorte tot 15 kg lichaamsgewicht, uw baby zit veilig en ergonomisch in de stretcher
  • Het Internationaal Instituut voor heupdysplasie erkent de draagzak Myamaki als "heup-vriendlijk" product wanneer het wordt gebruikt zoals beschreven
  • Gevoerde heup- en schouderbanden zorgen voor een correcte verdeling van het gewicht van de baby bij de drager
  • Myamaki laat veel verschillende baby-draagposities toe om je baby in ontwikkeling te begeleiden - van de positie die maximale ouder-kind-gehechtheid mogelijk maakt, naar de positie waar de baby zoveel mogelijk van zijn omgeving waarneemt
  • (Gerichte de geboorte, op de zijkant en achterkant gedragen vanaf 6 maanden)
  • Myamaki compleet is ook uitgerust met een multifunctioneel verloopstuk, dat de baby een knuffelige omgeving biedt, stress minimaliseert en, dankzij een kap, beschermt tegen wind en weer

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

Chicco

Chicco know-how in babyproducten

Het merk Chicco is in 1958 uit de Artsana Group ontstaan en komt oorspronkelijk van een producent in babyartikelen. In samenwerking met wetenschappers en artsen ontwikkelt Chicco constant nieuwe producten om het dagelijkse leven van ouders en kindjes te ondersteunen. Laat je verrassen door het omvangrijke assortiment van Chicco.

Learning by playing met speelgoed van Chicco

Ook het speelgoed van Chicco wordt ontwikkeld in samenwerking met experts, artsen en ouders. Het speelgoed is volledig afstemd op de geestelijke en lichamelijke capacititeiten van kinderen in bepaalde leeftijdscategorieën. Het speelgoed van Chicco stimuleert met de vrolijke gekleurde mobielen, rammelaars als ook muziekdoosjes die de zintuigontwikkeling en fijne motoriek van pasgeboren kindjes stimuleren. Met houten speelgoed als puzzels en bouwstenen ontdekken kindjes tot ongeveer 3 jaar spelend allerlei nieuwe vormen en kleuren. De nieuwsgierigheid wordt gewekt met geluidenboekjes. Bovendien heeft Chicco recentelijk het nieuwe Fit & Fun geïntroduceerd, om kinderen vanaf 3 jaar te motiveren met sport en spel. Ook heeft Chicco ruime keuze uit speelgoedauto’s, poppen en knuffels. De ruime keuze uit speelgoed zorgt gegarandeerd voor een lach op het gezicht. Dat is de missie van Chicco.

Chicco kwaliteit voor baby’s en ouders

Kinderen hebben al vanaf de eerste dag veel aandacht en verzorging nodig, Chicco ondersteunt de ouders hier bij! Want naast ruime keuze uit speelgoed, heeft Chicco een groot assortiment aan babyartikelen voor het dagelijkse gebruik. Omdat het comfort en welzijn van baby’s belangrijk is voor Chicco worden alles met grootste zorg ontwikkeld. Zo worden de flessen gemaakt van hoogwaardig silicoon, alle fopspenen zijn anatomisch en functioneel aangepast aan kleine babymondjes. De antibacteriële zoogkompressen beschermen zowel de gezondheid van de baby als ook die van de moeder. Naast de beliefde buggy’s heeft Chicco ook bijzetbedjes, kinderstoelen, flesverwarmers en nog veel meer. Ontdek het allemaal in onze Chicco shop!

Onze bestsellers

CHICCO Draagzak Myamaki Complete Grey Aquarelle
Adviesprijs 95,00 €
92,15 €
Top merken