CHICCO Zitverhoger Pocket Snack LIME Collectie 2015

CHICCO Zitverhoger Pocket Snack LIME Collectie 2015

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Chicco Zitverhoger Pocket Snack Dark Grey
  • CHICCO Zitverhoger Pocket Snack MANDARINO Collectie 2015
  • Chicco Zitverhoger Pocket Snack Deep Blue

Adviesprijs¹ 34,90 €
29,72 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,18 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A118959

CHICCO Zitverhoger Pocket Snack LIME Collectie 2015
Praktisch en comfortabel, ook op reis
Pocket Snack maakt het mogelijk om je kindje in de juiste hoogte te laten zitten en past zich aan de verschillende levensfasen aan.

Details:
• Tot 15 kg lichaamsgewicht
• 3-voudig in hoogte verstelbaar met één hand
• Veilige bevesting aan de stoel met verstelbare gordel
• Afneembaar en verstelbaar blad
• Eenvoudig op te vouwen en daardoor makkelijk te transporteren

• Afmetingen opengevouwen: 36 x 32 x 35,5/49 cm
• Afmetingen samengeklapt: 25,5 x 70 cm
• Gewicht: 2 kg

Accessoires

Prijs
12,88 €
Prijs
11,48 €
Prijs
14,00 €
Prijs
28,18 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Chicco

Chicco know-how in babyproducten

Het merk Chicco is in 1958 uit de Artsana Group ontstaan en komt oorspronkelijk van een producent in babyartikelen. In samenwerking met wetenschappers en artsen ontwikkelt Chicco constant nieuwe producten om het dagelijkse leven van ouders en kindjes te ondersteunen. Laat je verrassen door het omvangrijke assortiment van Chicco.

Learning by playing met speelgoed van Chicco

Ook het speelgoed van Chicco wordt ontwikkeld in samenwerking met experts, artsen en ouders. Het speelgoed is volledig afstemd op de geestelijke en lichamelijke capacititeiten van kinderen in bepaalde leeftijdscategorieën. Het speelgoed van Chicco stimuleert met de vrolijke gekleurde mobielen, rammelaars als ook muziekdoosjes die de zintuigontwikkeling en fijne motoriek van pasgeboren kindjes stimuleren. Met houten speelgoed als puzzels en bouwstenen ontdekken kindjes tot ongeveer 3 jaar spelend allerlei nieuwe vormen en kleuren. De nieuwsgierigheid wordt gewekt met geluidenboekjes. Bovendien heeft Chicco recentelijk het nieuwe Fit & Fun geïntroduceerd, om kinderen vanaf 3 jaar te motiveren met sport en spel. Ook heeft Chicco ruime keuze uit speelgoedauto’s, poppen en knuffels. De ruime keuze uit speelgoed zorgt gegarandeerd voor een lach op het gezicht. Dat is de missie van Chicco.

Chicco kwaliteit voor baby’s en ouders

Kinderen hebben al vanaf de eerste dag veel aandacht en verzorging nodig, Chicco ondersteunt de ouders hier bij! Want naast ruime keuze uit speelgoed, heeft Chicco een groot assortiment aan babyartikelen voor het dagelijkse gebruik. Omdat het comfort en welzijn van baby’s belangrijk is voor Chicco worden alles met grootste zorg ontwikkeld. Zo worden de flessen gemaakt van hoogwaardig silicoon, alle fopspenen zijn anatomisch en functioneel aangepast aan kleine babymondjes. De antibacteriële zoogkompressen beschermen zowel de gezondheid van de baby als ook die van de moeder. Naast de beliefde buggy’s heeft Chicco ook bijzetbedjes, kinderstoelen, flesverwarmers en nog veel meer. Ontdek het allemaal in onze Chicco shop!
CHICCO Zitverhoger Pocket Snack LIME Collectie 2015
Adviesprijs¹ 34,90 €
29,72 €