CHILDHOME Eltra Deurhekje metaal wit

CHILDHOME Eltra Deurhekje metaal wit


65,95 €
Prijs
59,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
5,96 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A285112

EAN: 5420007146283

CHILDHOME Eltra Deurhekje metaal wit
Het Eltra-deurhekje voorkomt dat je kind onbedoeld een kamer verlaat of binnenkomt. Tegelijkertijd kan je ook het hekje onderaan de trap bevestigen, zodat je kind de trap niet kan opgaan. De breedte van het hekje varieert van 75 cm tot 81 cm. Je kunt ze ook eenvoudig aanpassen met een verlengstuk.

Extra ondersteuning wordt geboden door het gebruik van een U-profiel. Vanwege dit profiel wordt echter niet aanbevolen dat het hekje boven aan de trap wordt geplaatst, omdat er altijd het risico bestaat om over het metalen frame te struikelen. Om struikelen en vallen te voorkomen, is er daarom een nachtveilige gloeibalk aan het onderste frame van het hekje bevestigd.

Het frame wordt geïnstalleerd zonder gebruik te maken van schroeven. Dit voorkomt dat deurpanelen of wanden worden beschadigd. Er is een drukindicator voorzien om de installatie te vereenvoudigen. Als deze indicator rood oplicht, staat het hekje open of is er te weinig of te veel spanning. Als de indicator groen is, is het hekje gesloten of is de spanning in orde.

De eenhandige sluiting maakt het gemakkelijker voor volwassenen om het hek met één hand te openen. Het hekje kan in beide richtingen geopend worden Speciale scharnieren voorkomen ook dat de kleine vingers van je kinderen bekneld raken. Het Eltra-deurhekje geeft je ook de mogelijkheid tot een optionele uitbreiding: Het hekje kan met maximaal 4 verlengstukken worden verlengd tot een lengte van 108 cm.

Opgelet! Laat je kind nooit zonder toezicht achter! Lees de instructies voor de installatie, want een foutieve installatie kan gevaarlijk zijn. Bovendien mag deze veiligheidsbarrière niet aan de ramen worden bevestigd. Gebruik nooit zonder wandmontageplaat. Gebruik ook niet het hekje bovenaan de trap. Er is gevaar om te struikelen! Dit hekje is alleen bedoeld voor huishoudelijk gebruik. Het is geschikt voor kinderen tot 24 maanden en kan met behulp van de bijgeleverde hulpstukken op een stevige en van nature stabiele ondergrond worden gemonteerd. Deze veiligheidsbarrière heeft een handmatige vergrendeling.

Productdetails:
 • Montage in deuren
 • Gloeibalk op het onderste frame
 • Met drukindicatie rood en groen
 • Eenhandige sluiting
 • Geschikt voor kinderen tot 24 maanden
 • Montage op stabiele oppervlakken
 • Handmatig sluitsysteem
Technische details:
 • Kleur: wit
 • Materiaal: Metaal
 • Hoogte: 77 cm
 • Mogelijke breedte: van 75 tot 85 cm
 • Optionele verlenging tot 108 cm

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

CHILDHOME Eltra Deurhekje metaal wit
65,95 €
59,99 €