CHILDHOME Verlengstuk voor deur- en traphekje wit

CHILDHOME Verlengstuk voor deur- en traphekje wit


Prijs
21,20 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A285581

EAN: 5420007146580

CHILDHOME Verlengstuk voor deur- en traphekje wit
Het verlengingselement zorgt voor een uitbreiding van het bestaande deur- en traphekje Eltra of Tundra. Deze kunnen dus worden verlengd tot 108 cm met een maximum van vier verlengstukken.

Technische details:
  • Materiaal: Metaal
  • Afmetingen (Lengte x breedte): 2 x 7 cm
  • EN-Norm: 1930:2011
  • Onderhoud: Met een vochtige doek afnemen en direct afdrogen
Opgelet! Laat je kind niet onbeheerd achter ondanks het hekje en lees de instructies voordat je het installeert. Een verkeerde installatie kan de veiligheid van je kind niet garanderen. Bovendien mag het hekje niet worden bevestigd aan ramen en nooit zonder de wandmontage. Alleen geschikt voor kinderen tot 24 maanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

CHILDHOME Verlengstuk voor deur- en traphekje wit
21,20 €