12% in de App | 10% in de shop
12% in de App | 10% in de shop
Alleen vandaag:
SPEELGOED actie
Kortingscode kiezen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.

Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Contours Universele Adapters voor autostoelen
Momenteel uitverkocht

Contours Universele Adapters voor autostoelen


Prijs
25,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A271464

EAN: 31878044483

Contours Universele Adapters voor autostoelen
Maak een wandeling met je autostoel in een handomdraai - met het comfort en de veiligheid van de snelsluitende Maxi Cosi / Nuna / Cyex autostoel adapter. Deze adapter is speciaal ontwikkeld voor de autostoelen Maxi-Cosi / Nuna Pipa en Cybex en past op de kinderwagens Contours Bliss en Contours Curve.

Compatibel met de volgende merken:
  • Cybex
  • Maxi Cosi
  • Nuna

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers