CROOZER Zitsteun voor Kid en Kid Plus Night Blue

CROOZER Zitsteun voor Kid en Kid Plus Night Blue


Prijs
49,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A274698

CROOZER Zitsteun voor Kid en Kid Plus Night Blue
Voor kindjes (vanaf 10 maanden), geschikt voor de Croozer modellen Kid en Kid Plus vanaf modeljaar 2014.

Vanaf 10 maanden
Kleine kindjes tussen 10 en 18 maanden reizen veilig en comfortabel dankzij de gezellige en ergonomische Croozer-zitsteun.

Stabiliserend
Het kinderlichaam wordt op zachte wijze omsloten door de zitsteun, het hoofdje en de heupen blijven veilig op hun plek.

Zitverhoging
De CROOZER zitsteun verkleint de grootte van het zitje, zodat je kindje hoger en zekerder zit en de gordels perfect passen.

Leeftijdsgebonden meerijden
Voor baby's en peuters zijn er de juiste accessoires zodat ze comfortabel en veilig in de CROOZER kunnen meerijden.

Eenvoudig schoon te maken
Het materiaal is eenvoudig schoon te maken in het geval dat er tijdens een familie-uitje iets wordt gemorst.

Productdetails:
 • Geschikt voor een- en tweepersoonsmodellen vanaf modeljaar 2014.
 • Voor CROOZER Kid en Kid Plus
 • Voor peuters (ca. 10-20 maanden), zodat ze veilig en op een leeftijdsgeschikte manier mee kunnen rijden.
 • Verkleint en verhoogt het zitje
 • Stabiliseert de zithouding
 • Bestaande uit hoofd- en bekkenondersteuning
Bij de levering inbegrepen:
 • Hoofdsteun
 • Zitkussen met bekkenondersteuning

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Croozer

Croozer - Fietskarren van Duitse kwaliteit

In 1993 richtte Andreas Gehlen het bedrijf Zwei plus Zwei op - zijn doel: de fietskar als een innovatief voertuig ontwikkelen zonder emissie of belasting van het milieu. Met de fietsaanhanger kunnen families flexibel reizen zonder auto. Tot op heden heeft het bedrijf meer dan 500.000 fietskarren op de Europese wegen gebracht. Croozer GmbH - zo heet het bedrijf tegenwoordig - produceert sinds 2003 de populaire Croozer fietskarren voor kinderen, honden en ladingen. Croozer zich altijd gericht op voortdurende ontwikkeling en innovatie. Hierdoor is bijvoorbeeld een uniek veersysteem ontwikkeld dat op betrouwbare wijze hobbels absorbeert en schommelingen door de dempende elementen voorkomt. Op de nieuwste modellen fietsaanhangers voor kinderen, honden en ladingtrailers geldt een garantie van 3 jaar en op het gepatenteerde veiligheidsframe zelfs 10 jaar.

Onderweg met Croozer

Vooral in tijden van klimaatverandering willen steeds meer gezinnen de auto laten staan en toch flexibel en gemakkelijk met hun kinderen kunnen reizen. Het bijzondere aan de Croozer is het onverslaanbare 3-in-1 pakket: fietskar, buggy en een jogger in een. De innovatieve Click & Crooz® -bediening maakt het schakelen tussen functies met slechts één beweging kinderspel. Kinderaanhangers van Croozer zijn verkrijgbaar als een- en tweezitter. Zelfs de jongste kinderen vinden een comfortabele en veilige plek in het gepatenteerde babyzitje (verkrijgbaar als accessoire) met 5-punts gordelsysteem. De ergonomische ligpositie zorgt ervoor dat jouw kind comfortabel en veilig zit. Elk kind, groot of klein, wordt volledig beschermd in de veilige passagiersruimte met Superbar en Bumper. Extra veiligheid in het donkere seizoen wordt geboden door een sensorlicht geïntegreerd in de duwstang (inbegrepen bij het Kid Plus-model), dat automatisch wordt ingeschakeld wanneer je onderweg bent.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - CROOZER Zitsteun voor Kid en Kid Plus Night Blue
Gemiddelde klantenbeoordeling: 18 Beoordelingen
 
16
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

CROOZER Zitsteun voor Kid en Kid Plus Night Blue
49,95 €
Top merken