CYBEX Autostoel Juno 2-fix Mars Red-red
  • CYBEX SILVER Autostoel Juno 2-fix Pure Black-black

Adviesprijs¹
209,95 €
Prijs 199 € Gratis levering
Bespaar nu
10,95 € (5%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-3 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A150124

CYBEX Autostoel Juno 2-fix Mars Red-red
Groep 1 / 9 maanden tot 4 jaar (9 tot 18 kg)

De CYBEX experts hebben er langere tijd aan gewerk om een zo goed mogelijke veiligheid te kunnen bieden, voor een groep 1 autostoel die in de rijrichting gemonteend wordt. Het resultaat heet Juno 2-fix. De autostoel heeft het door CYBEX voor patent aangemelde verstelbare veiligheidskussen, dat aan de grootte van het kind aangepast kan worden, waarbij hij nooit strakker gaat zitten en als opgeblazen airbag funktioneert. Daarbij ronden onder andere een lineaire bescherming voor zijdelingse botsingen en het ISOFIX connect systeem het veiligheidspakket af. een precies op de grootte van het Kind afstelbare hoofdsteun, een verstelbare ligpositie en het luchtcirculatie systeem zorgen voor een aangenaam comfort.

VERSTELBAAR VEILIGHEIDSKUSSEN
Het in de diepte verstelbare, gepatenteerde veiligheidskussen biedt het kind meer bewegingsvrijheid voor het bovenlichaam en in het geval van een frontale botsing het hoogste niveau van veiligheid in vergelijking met conventionele vijf-punts-gordels. De kracht van een frontale botsing wordt over het gehele veiligheidskussen verdeeld en door het schokdempende materiaal geabsorbeerd. De werking van het systeem is vergelijkbaar met die van een airbag en reduceert de impact van de botsing aanzienlijk. De gordel snijdt niet en de gevoelige nek en schouders van het kind worden beschermd.

GEOPTIMALISEERDE LINEAIRE BESCHERMING BIJ ZIJDELINGSE BOTSINGEN (L.S.P. SYSTEM PLUS)
Door het revolutionaire L.S.P. System (Linear Side-impact Protection) wordt de energie van botsingen vroegtijdig geabsorbeerd. System (Linear.Side-impact.Protection) wordt de kracht van een zijdelingse botsing in een lineaire kettingreactie over de zij, schouder- en hoofdbeschermers geleid en afgebouwd. Tegelijkertijd wordt de bij een ongeluk optredende kinetische energie van het lichaam vroegtijdig opgevangen en het hoofd actief in een veilige positie geleid. Vooral het kwetsbare hoofd en de schouders worden door het L.S.P System beschermd in de veiligheidszonde van de autostoel opgenomen.

ISOFIX CONNECT
Het ISOFIX Connect Systeem zorgt voor nog meer stabiliteit en veiligheid. De autostoel wordt doormiddel van een kliksysteem met de ISOFIX punten in de auto verbonden. Hij mag alleen onder het gebruik van het Isofix-Connect systeem worden geïnstalleerd.

DETAILS
• 8 posities in hoogte verstelbare hoofdsteun
• Ligverstelling
• Luchtcirculatiesysteem
• Lichtgewicht: Lichtgewicht voor gemakkelijke voertuigwisseling

PRODUCTDETAILS:
• Afmetingen: L 400 mm x B 550 mm x H 610 - 660 mm
• Gewicht: 6,7 kg
• Afneembare en wasbare bekleding (30°C)
• Bovenstof: 100% Polyester, Voering: 100% PU schuim, Voering: 100% polyester
• Dit product is in Duitsland ontworpen en ontwikkeld


is dit de autostoel voor jouw auto? Kijk of jouw voertuig in de voertuigtypelijst wordt weergegeven. Cybex Typenlijst

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - CYBEX Autostoel Juno 2-fix Mars Red-red
Gemiddelde klantenbeoordeling: 31 Beoordelingen
 
25
 
5
 
0
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
CYBEX Autostoel Juno 2-fix Mars Red-red
Adviesprijs¹ 209,95 €
199 €
Top merken